Η Xiaomi παρουσιάζει το δεύτερης γενιάς κράνος VR

by Nikos Kaimakamis • On 11-04-2017 • AT 12:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Κατασκευαστικός οργασμός φαίνεται να επικρατεί στην Xiaomi, η οποία παρουσίασε το κράνος Mi VR Play 2.

Το νέο κράνος εικονικής πραγματικότητας της Xiaomi έρχεται να αντικαταστήσει το Mi VR Play, το οποίο είχε επιτυχημένη εμπορική πορεία, με κύριο χαρακτηριστικό του τον προσιτό του χαρακτήρα στην κινέζικη αγορά. Η ίδια λογική φαίνεται ότι θα ακολουθηθεί και στο νέο κράνος εικονικής πραγματικότητας, το οποίο στην Κίνα όπου και θα κυκλοφορήσει θα κοστίζει μόλις 13 ευρώ, ανάλογα με τις τρέχουσες ισοτιμίες.

Η έναρξη της διάθεσης του Xiaomi Mi VR Play 2 είναι προγραμματισμένη για τις 19 Απριλίου στην Κίνα, Το νέο κράνος έχει πιο εργονομικό σχεδιασμό από το μοντέλο που αντικαθιστά, είναι πιο ελαφρύ και προορίζεται για πολύωρη χρήση, χωρίς να κουράζει τον άνθρωπο που το φορά. Το κράνος δέχεται Xiaomi smartphones σε ειδική θήκη στο μπροστινό μέρος. Είναι συμβατό με τα μοντέλα Mi Note 2, Mi5, Mi 5s, Mi 5s Plus, καθώς και το Xiaomi Mi 6.

Το κράνος εικονικής πραγματικότητας είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί με την εισαγωγή κινητών με οθόνες διαγωνίου από 4,7 έως και 5,7 ίντσών. Όλα δείχνουν ότι το κράνος της Xiaomi θα μείνει εντός του… Σινικού Τείχους, καθώς δεν έχει δοθεί καμία πληροφορία αναφορικά με εξαγωγή του σε άλλες αγορές του δυτικού κόσμου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons