Η Xiaomi λανσάρει το νέο της, ακόμα πιο φορητό Mi Notebook Air

by Nikos Kaimakamis • On 01-01-2019 • AT 3:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Το νέο Xiaomi Mi Notebook Air έχει μικρότερη διαγώνιο οθόνης, διατηρεί τον προσιτό και φορητό του χαρακτήρα. 

To νέο μοντέλο του Xiaomi Mi Notebook Air είναι μικρότερο σε διαστάσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του προκειμένου να είναι πιο εύκολο για κάποιον να το έχει πάντοτε μαζί του. Η οθόνη έχει πλέον διαγώνιο 12.5 ιντσών, αντί για τις 13.3 ίντσες του προηγούμενου μοντέλου. Ο επεξεργαστής του είναι ένας Intel Core i5-7Y54, έβδομης γενιάς, με μέγιστη συχνότητα λειτουργίας τα 3.2 GHz σε turbo mode.

Στο εσωτερικό του υπάρχει ένας SSD με χωρητικότητα 256 GB, ενώ η μνήμη RAM φτάνει στα 8 GB, για ομαλή χρήση πολλών εφαρμογών μαζί. To βάρος είναι ακόμα πιο μικρό, καθώς έχει μειωθεί το συνολικό πάχος της συσκευής, μαζί με το πλαίσιο της οθόνης, φτάνοντας κάτω από το 1.5 κιλό. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στο θέμα της αυτονομίας, αφού το νέο Xiaomi Mi Notebook Air προσφέρει 11.5 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας για ποικίλες εφαρμογές και 9.5 ώρες streaming περιεχομένου, σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

Υπάρχει η δυνατότητα της ταχείας φόρτισης, με το 50% της αυτονομίας να ανακτάται σε μόλις μισή ώρα φόρτισης, ενώ στον τομέα της συνδεσιμότητας υπάρχει μία θύρα USB Type C, η οποία είναι και υπεύθυνη για τη φόρτιση, δύο θύρες USB Type 3.0, μία θύρα για ακουστικά και μία θύρα HDMI. H τελική τιμή του Xiaomi Mi Notebook Air διαμορφώνεται στα 510 ευρώ.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons