Η Xiaomi διευρύνει το portfolio των smartphones της

by Nikos Kaimakamis • On 21-02-2017 • AT 12:27 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Xiaomi αναμένεται να παρουσιάσει αρκετά νέα μοντέλα μέσα στο 2017, σύμφωνα με διάφορες πηγές. 

Σύμφωνα με τις περισσότερες πληροφορίες, η Xiaomi θα προσπαθήσει να αυξήσει τις συνολικές πωλήσεις της, με την παρουσίαση αρκετών νέων smartphones ειδικά στην μεσαία και την υψηλή κατηγορία, πράγμα που σημαίνει ότι ο τεχνολογικός εξοπλισμός των νέων μοντέλων της Xiaomi θα κεντρίζει το ενδιαφέρον. Όπως αναφέρει το Android Headlines και άλλες διαδικτυακές πηγές, η Xiaomi βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή της συμφωνίας με την εταιρεία κατασκευής οθονών Truly Opto από το Hong Kong για τα πάνελ των μελλοντικών smartphones της.

Παράλληλα, η Xiaomi φέρεται να είναι έτοιμη να παρουσιάσει και το νέο της System On Chip, το οποίο ονομάζεται Pinecone V670. Ο επεξεργαστής της Xiaomi εκτιμάται ότι θα βρει τη θέση του στο επερχόμενο Xiaomi Mi 5c, το οποίο δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του και αναμένεται να έχει αρκετά ισχυρό τεχνολογικό εξοπλισμό. Η Xiaomi αποσκοπεί στο να επιτύχει οικονομίες κλίμακος με τη χρήση δικών της επεξεργαστών, αντί για την αγορά SoC από τρίτους κατασκευαστές.

Σε κάθε περίπτωση, η Xiaomi φαίνεται ότι θέλει να αντιστρέψει άμεσα το κλίμα πτώσης αποστολών συσκευών στην αγορά που σημειώθηκε στα τέλη του περασμένου έτους.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons