Η Xiaomi ανακοινώνει το Mi Mix 3 με sliding camera και 10GB RAM

by George Polyzos • On 26-10-2018 • AT 1:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Xiaomi προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του νέου μέλους στην οικογένεια των full-screen smartphones, του Mi Mix 3 το οποίο χαρακτηρίζεται από τον sliding μηχανισμό που «αποκαλύπτει» την εμπρόσθια κάμερα.

Ωστόσο, σε αντίθεση με το Oppo Find X, το οποίο είδαμε φέτος το καλοκαίρι, ο μηχανισμός του Mi Mix 3 δεν είναι «μηχανικός», αντίθετα η κάμερα αποκαλύπτεται μέσω ενός απλού συστήματος κύλισης προς τα επάνω, αντίστοιχο των παλαιών sliding phones.

Παρόλα αυτά το Mi Mix 3 είναι μία high-end συσκευή με οθόνη που καλύπτει πρακτικά το σύνολο της εμπρόσθιας επιφάνειας και τα bezels να είναι περιορισμένα στο ελάχιστο. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία η οθόνη καλύπτει σε ποσοστό 93,4% το σώμα της συσκευής ενώ τα επάνω και κάτω περιθώρια είναι κατά 4,5 χιλιοστά μικρότερα σε σχέση με το προγενέστερο Mi Mix 2S.

Σε επίπεδο χαρακτηριστικών, το Mi Mix 3 διαθέτει οθόνη τεχνολογίας OLED, διαγωνίου 6,4 ιντσών και ανάλυσης 1080p. Διαθέτει ακόμα συνολικά τέσσερις κάμερες: έναν ευρυγώνιο φακό με αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel και έναν τηλεφακό με αισθητήρα ίδιας ανάλυσης στο πίσω μέρος, ενώ στο εμπρόσθιο βρίσκεται η 24 Megapixel selfie camera υποστηριζόμενη από έναν αισθητήρα ανάλυσης 2 Megapixel.

Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος είναι τοποθετημένος στην πλάτη της συσκευής. Στο εσωτερικό έχει ακολουθηθεί η πρακτική των περισσότερων κατασκευαστών για τις Android high-end συσκευές τους. Δηλαδή πλατφόρμα Snapdragon 845 της Qualcomm. Ωστόσο, το στοιχείο που εντυπωσιάζει είναι το μέγεθος της μνήμης RAM που φτάνει στα 10GB (στην κορυφαία του έκδοση).

Η συσκευή θα συνοδεύεται από έναν ασύρματο φορτιστή 10W ενώ μελλοντικά θα υπάρξει και μία έκδοση 5G που προορίζεται για λανσάρισμα στην Ευρώπη. Το Mi Mix 3 θα είναι διαθέσιμο στην Κίνα από την 1η Νοεμβρίου στην τιμή των 475 δολαρίων για το μοντέλο με 6GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Στην τιμή των 575 δολαρίων θα διατίθεται η έκδοση με 8GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 256GB. Η ειδική έκδοση «Forbidden City Palace Museum» με 10GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο θα κοστίζει περί τα 720 δολάρια. Η διαθεσιμότητα σε άλλες αγορές και η αντίστοιχες τιμές θα ανακοινωθούν μελλοντικά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons