Η Withings ολοκληρώνει την εξαγορά του τμήματος Nokia Digital Health

by Nikos Kaimakamis • On 06-06-2018 • AT 9:12 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η Nokia έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία πώλησης του τμήματος Digital Health στην Withings, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. 

Η φίρμα της Withings αναμένεται να λανσαριστεί εκ νέου μέχρι τα τέλη του έτους, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Android Headlines, στοιχείο που δείχνει ότι νέες φορητές συσκευές θα κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται εάν θα πρόκειται για συσκευές με το λογότυπο της Withings ή της Nokia. Αυτό μένει να φανεί. Η Nokia ως φίρμα κερδίζει από τη χρήση του ονόματός της από εταιρείες όπως η Withings στον τομέα των wearables και η HMD Global στο πεδίο των smartphones.

H έδρα της Withings είναι στο Παρίσι, ενώ οι περισσότερες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παρουσίαση των πρώτων της προϊόντων πριν από το φθινόπωρο του 2018. Στις παρουσιάσεις που φέρεται να ετοιμάζει η Withings αναμένεται να περιλαμβάνονται smartphones καθώς και wearables, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτή τη φάση. Η Withings, πάντως, είχε κάνει αίσθηση με το συνδυασμό μηχανικής και τεχνολογίας που χαρακτήριζε τα πρώτα smartwatches που είχε κυκλοφορήσει στην αγορά.

H συμφωνία της Nokia με την Withings είχε ανακοινωθεί από τον περασμένο Μάιο, σε μια κίνηση που θεωρείται ότι θα βοηθήσει την εταιρεία σε οικονομικό επίπεδο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons