Η Vodafone ανακοινώνει τη νέα υπηρεσία Vodafone Check & Go

by George Polyzos • On 09-09-2015 • AT 9:19 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Vodafone-logo

Η Vodafone ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία Vodafone Check & Go που δίνει τη δυνατότητα άμεσης διάγνωσης και επιδιόρθωσης προβλημάτων στο λογισμικό ενός smartphone.

Η υπηρεσία Vodafone Check & Go, η οποία παρέχεται αποκλειστικά από την Ομάδα Internet Vodafone, περιλαμβάνει διαγνωστικό έλεγχο των Smartphones και Tablets, ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα και να επιλυθεί άμεσα. Έτσι, οι πελάτες, εξοικονομούν χρόνο, καθώς μέσα σε λίγα μόνο λεπτά έχουν τη συσκευή στα χέρια τους, επιδιορθωμένη, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν να αποσταλεί για service.

Με το Vodafone Check & Go το 90% των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συσκευές, βρίσκει άμεσα λύση, καθώς ο διαγνωστικός έλεγχος εντοπίζει και επιδιορθώνει όλα τα συνήθη προβλήματα που αφορούν θέματα λογισμικού, μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να χρειαστεί ο πελάτης να αποχωριστεί την συσκευή του.

?????

Για το υπόλοιπο 10% των περιπτώσεων που το πρόβλημα αφορά βλάβη Hardware (μπαταρία, κάμερα, συνδεσιμότητα, μνήμη, οθόνη, ήχο, πλήκτρα κ.α.) και δεν μπορεί να επιλυθεί μέσω της υπηρεσίας Vodafone Check & Go, η συσκευή αποστέλλεται στο service και η Vodafone παρέχει στον πελάτη μια συσκευή ίδιου λειτουργικού συστήματος, για όσο χρόνο παραμείνει εκεί.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons