Η ViewSonic λανσάρει νέο gaming monitor στις 24 ίντσες με IPS panel

by George Polyzos • On 20-10-2020 • AT 11:34 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Gaming

Η ViewSonic ανακοίνωσε το νέο gaming monitor XG2405, με διαγώνιο 24 ιντσών, ανάλυσης 1080p στα 144Hz με IPS panel, που προσφέρει ακριβή χρώματα, ευρείες γωνίες θέασης και εξαιρετικά χαμηλό χρόνο απόκρισης σε προσιτή τιμή.

Το IPS panel της XG2405 εξασφαλίζει σταθερά και ακριβή χρώματα, ανεξάρτητα από τη θέση του χρήστη χάρη στις ευρείες γωνίες θέασης 178°. Η αναλογία αντίθεσης 1.000: 1 είναι η καλύτερη δυνατή που μπορείτε να έχετε σε τόσο χαμηλό χρόνο απόκρισης και σε τόσο ευρείες γωνίες θέασης. Το ViewSonic XG2405 έχει μέγιστη φωτεινότητα 250-nits , καθιστώντας το κάτι παραπάνω από αρκετά φωτεινό. Επίσης, αποδίδει εξαιρετικά χρώματα, χάρη στην κάλυψη του 104% sRGB και του 89% DCI-P3.

Επιπρόσθετα, το ViewSonic XG2405 έχει πολύ μικρό input lag, της τάξης των 4ms, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι, δε θα παρατηρήσετε καμία καθυστέρηση μεταξύ των ενεργειών του χρήστη και του αποτελέσματος στην οθόνη. Η ταχύτητα χρόνου απόκρισης GtG της οθόνης είναι 1 ms. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τρεις λειτουργίες overdrive χρόνου απόκρισης: Standard, Advanced και Ultra Fast, αλλά δεν υπάρχει ορατή διαφορά μεταξύ τους.

Η ViewSonic XG2405 υποστηρίζει τεχνολογία AMD FreeSync (μέσω HDMI και DisplayPort) που της επιτρέπει να αλλάζει δυναμικά το ρυθμό ανανέωσης, εξαλείφοντας έτσι το tearing και το stuttering της οθόνης.

Άλλες αξιοσημείωτες δυνατότητες περιλαμβάνουν το Black Stabilization (βελτιώνει την ορατότητα σε πιο σκοτεινά παιχνίδια) και διάφορες προκαθορισμένες προεπιλογές εικόνας (FPS, RTS, MOBA, κ.λπ.). Το ViewSonic XG2405 διαθέτει flicker-free backlight και ενσωματωμένο φίλτρο χαμηλού μπλε φωτισμού που επιτρέπει κανείς να παίζει για ώρες χωρίς να κουράζονται τα μάτια. Το μενού OSD (On-Screen Display) είναι αρκετά φιλικό προς το χρήστη και απλό στην πλοήγηση, χρησιμοποιώντας τα πέντε πλήκτρα στο πίσω δεξί μέρος της οθόνης.

Τα bezels στα πλάγια και στο πάνω μέρος είναι εξαιρετικά λεπτά, ενώ η οθόνη φέρει ματ επίστρωση αντιθαμβωτικής προστασίας, που εξαλείφει τις αντανακλάσεις, χωρίς να αλλοιώνει την ποιότητα της εικόνας. Υπάρχουν δύο θύρες HDMI 1.4, μία θύρα DisplayPort 1.2, υποδοχή ακουστικών και δύο ενσωματωμένα ηχεία 2W.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons