Η Uber προσφέρει δωρεάν διαδρομές με το uberTAXI

by George Polyzos • On 12-02-2015 • AT 12:38 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

uberTaxi_Athens

H Uber ανακοίνωσε ότι από την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου (στις 8:00 π.μ.) έως την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου (στις 23:59), προσφέρει σε όλους, παλιούς και νέους χρήστες της εφαρμογής, δωρεάν διαδρομές με uberTAXI.

Από τον Δεκέμβριο που η Uber ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Αθήνα, χιλιάδες Έλληνες χρήστες εγκατέστησαν και χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Ανταποδίδοντας αυτή την υποστήριξη, η εταιρεία προσφέρει όλες τις διαδρομές με uberTAXI δωρεάν από οπουδήποτε στην Αθήνα προς οποιοδήποτε προορισμό στην πόλη.

Το να επιστρέφεις σπίτι ασφαλής μετά τις εορταστικές εξόδους γίνεται εύκολο με την Uber. Ο κάθε επιβάτης έχει τη δυνατότητα να δει τη φωτογραφία, το όνομα του οδηγού και τον αριθμό κυκλοφορίας του Ταξί, ενώ μπορεί να παρακολουθεί την πορεία του σε πραγματικό χρόνο καθώς πλησιάζει για να τον παραλάβει. Επιπλέον, ο επιβάτης έχει πρόσβαση στο GPS με διαδραστικό χάρτη, τον οποίο μπορεί να μοιραστεί με τους φίλους του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Έτσι, θα μπορούν κι αυτοί να παρακολουθούν ζωντανά τη διαδρομή και να επιβεβαιώσουν ότι φτάνει με ασφάλεια στον προορισμό του.

Πώς λειτουργεί;

  • Δεν χρειάζεται να εισάγετε κάποιον κωδικό για τις δωρεάν διαδρομές.  Αν δεν είστε ήδη χρήστης της εφαρμογής, μπορείτε να την κατεβάσετε μέσω iOS, Google Play ή Android app store ή μπαίνοντας στο www.uber.com.
  • Δημιουργήστε το λογαριασμό σας (εγγραφή), συνδεθείτε και πλέον είστε έτοιμοι να κάνετε τις 10 δωρεάν διαδρομές (αξίας έως 20€ η κάθε μία) από τις 12 έως τις 15 Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση που η διαδρομή σας κοστίσει πάνω από 20€, στην κάρτα σας θα χρεωθεί μόνο η διαφορά.

Uber_Free_Week_GR

Το uberTAXI προσφέρει την πλατφόρμα και την τεχνολογία της Uber, στους επαγγελματίες οδηγούς ταξί και δίνει περισσότερες επιλογές, τόσο στους επιβάτες όσο και στους οδηγούς στην Αθήνα. Με τις μεταφορές να κινούνται προς ένα ασφαλές σύστημα με πληρωμές χωρίς μετρητά, το uberTAXI προσφέρει στους επαγγελματίες οδηγούς ταξί περισσότερες διαδρομές και λιγότερο χρόνο αναμονής, ενώ αυξάνει την αποτελεσματικότητα και το εισόδημά τους.

[Δ.Τ. Uber]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons