Η τρίτη έκδοση του YotaPhone με την οθόνη E-Ink είναι γεγονός

by Nikos Kaimakamis • On 22-09-2017 • AT 11:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το YotaPhone Yota 3 παρουσιάστηκε επισήμως με το κύριο χαρακτηριστικό του να παραμένει η δεύτερη οθόνη E-Ink στο πίσω μέρος. 

Το YotaPhone Yota 3 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και χρησιμοποιεί για κύρια οθόνη, μία μονάδα διαγωνίου 5.5 ιντσών με τεχνολογία AMOLED και ανάλυση Full HD. Η δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος, είναι τεχνολογίας ηλεκτρονικής μελάνης (E-Ink), με διαγώνιο 5.2 ιντσών και ανάλυση 720p.

Στο εσωτερικό του YotaPhone Yota 3 υπάρχει ένας οχταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 625, με μνήμη RAM 4 GB, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του να φτάνει στα 64 GB με δυνατότητα επέκτασης.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3300 mAh, ενώ η κάμερα στο πίσω μέρος του YotaPhone Yota 3 είναι στα 12 Megapixel. H ενδεικτική τιμή πώλησης για το βασικό μοντέλο θα είναι τα 550 ευρώ περίπου, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα σε ποιες αγορές θα είναι διαθέσιμο.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου δεν εντυπωσιάζουν, αλλά θα πρέπει να αναγνωρίσει κανείς ότι το YotaPhone Yota 3 είναι ένα κινητό ειδικής κατηγορίας, το οποίο απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε όσους θέλουν να διαβάζουν βιβλία στην οθόνη τους.

Η τεχνολογία ηλεκτρονικής μελάνης επιτρέπει την πολύωρη ανάγνωση χωρίς να κουράζονται τα μάτια, ενώ παράλληλα δεν γίνεται μεγάλη κατανάλωση ενέργειας, όπως συμβαίνει σε μια οθόνη οπίσθιου φωτισμού.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons