Η Toshiba παρουσιάζει το… πολύπλευρο Satellite Click 10

by George Polyzos • On 05-09-2015 • AT 10:41 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Sat_Click10_FullProd_detached_03

Η Toshiba ανακοίνωσε τον Satellite Click 10, μια υβριδική συσκευή που επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα ενός φορητού υπολογιστή και τη λειτουργικότητα ενός tablet με ένα κλικ.

Ο Satellite Click 10 διαθέτει 10,1 ιντσών WUXGA οθόνη που προσφέρει ανάλυση 1920×1200, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν ρεαλιστική φωτεινότητα και εντυπωσιακή ανάλυση. Η τεχνολογία Wide angle έχει ενσωματωθεί στην οθόνη για να ενισχύσει την αναπαραγωγή του χρώματος και να προσφέρει γωνία θέασης 178°. Με υψηλά επίπεδα φωτεινότητας, ο Satellite Click 10 ενδείκνυται για χρήση και σε εξωτερικούς χώρους.

Εντυπωσιακή είναι η διάρκεια της μπαταρίας του Satellite Click 10 αφού φθάνει έως και τις 15 ώρες και επιτρέπει στον χρήστη να εργαστεί ανεμπόδιστα για σχεδόν δύο εργάσιμες μέρες χωρίς φόρτιση. Επιπλέον, το έξυπνο σύστημα φόρτισης διασφαλίζει ότι το tablet φορτίζει πάντα πρώτο και αποφορτίζεται μετά το πληκτρολόγιο για να διασφαλιστεί η μέγιστη χρήση του όταν αποσπάται.

Ο Satellite Click 10 ζυγίζει μόλις 1,1 κιλά ως φορητός υπολογιστής και 552 γραμμάρια ως tablet, διαστάσεις που ενισχύουν τη λειτουργικότητά του. Με πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους σε κομψό Satin Gold σώμα, οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογούν με άνεση στο σπίτι ή εν κινήσει.

Στο εσωτερικό του συστήματος συναντάμε επεξεργαστές νέας γενιάς Intel Atom και έως 4GB μνήμης RAM, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος φτάνει έως και τα 64GB eMMC ο οποίος μπορεί να διευρυνθεί κι άλλο μέσω microSD card slot στο tablet με μέγιστη χωρητικότητα έως 128GB.

Το λειτουργικό σύστημα του Satellite Click 10 δεν είναι άλλο από τα Windows 10 της Microsoft. Ακόμη ο Satellite Click 10 περιλαμβάνει πλαϊνά στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Digital Plus προσφέροντας κρυστάλλινη ποιότητα ήχου σε κάθε περιβάλλον.

Sat_Click10_FullProd_tablet_02

Το προ-εγκατεστημένο λογισμικό Toshiba TruRecorder αναλύει τις διαφορετικές φωνές όταν ηχογραφείτε συζητήσεις, αναγνωρίζοντας αυτόματα τον ομιλητή και επιτρέποντας αναπαραγωγή σε άλλες συσκευές. Η εφαρμογή TruCapture επιτρέπει στους χρήστες να βγάλουν φωτογραφίες σημειώσεων σε λευκό πίνακα, και να τις μετατρέψουν αυτομάτως σε έγγραφο Word χωρίς πληκτρολόγηση.

Επιπλέον, οι λέξεις που είναι εκτυπωμένες σε φωτογραφίες μέσω TruCapture μπορούν να αναζητηθούν και να μεταφερθούν σε άλλες εφαρμογές χάρις τη λειτουργία αναγνώρισης χαρακτήρων.

Ο Satellite Click 10 υποστηρίζει ασύρματη οθόνη που επιτρέπει σε ταινίες, φωτογραφίες και παρουσιάσεις να μεταφερθούν ασύρματα από τη συσκευή σε συμβατή τηλεόραση.  Η σύνδεση με εξωτερικές συσκευές και η πρόσβαση σε περιφερειακό περιεχόμενο είναι εξίσου εύκολη, με δύο πλήρους μεγέθους θύρες USB 2.0 στο keyboard dock, θύρα micro-USB και θύρα Micro-HDMI.

Ο Toshiba Satellite Click 10 θα είναι διαθέσιμος στην Ευρώπη το δ’ τρίμηνο του 2015.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons