Η Toshiba παρουσίασε νέα και ενισχυμένα videowall

by George Polyzos • On 11-02-2015 • AT 1:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Toshiba-videowall

Η Toshiba Europe παρουσίασε την πιο πρόσφατη γκάμα videowall, τα μοντέλα TD-X552X και TD-X552M, κατά τη διάρκεια της Integrated Systems Europe (ISE) 2015.

Τα videowall της Toshiba μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μόνα τους είτε να διαμορφωθούν ως ενότητα, για διάφορες ψηφιακές χρήσεις ή εφαρμογές σε δωμάτια ελέγχου.

Οι χρήστες μπορούν να έχουν μέχρι και 100 ενότητες (διαμόρφωση 10 x 10) είτε σε  portrait είτε σε landscape για μεγαλύτερης κλίμακας high definition εικόνες. Παρά τα μεγέθη των οθονών τους, αυτά τα videowall διαθέτουν πολύ λεπτό σώμα με πάχος μόλις 3,5 χιλιοστά για να δημιουργούν μοναδικές εικόνες σε κάθε περιβάλλον.

Επιπλέον, αμφότερα τα νέα videowall της Toshiba επιτρέπουν Ultra High Definition (UHD) σε μέχρι τέσσερις οθόνες (2 x 2 διαμόρφωση) χωρίς την ανάγκη ειδικού εξοπλισμού PC. Οι χρήστες χρειάζονται μόνο μία θύρα για να εκπέμπουν περιεχόμενο σε όλες τις οθόνες μέσω DisplayPort 1.2a, χωρίς να χρειάζονται μία θύρα για κάθε οθόνη.

Οι χρήστες μπορούν να διαλέξουν μεταξύ των μοντέλων TD-X552X και TD-X552M για ανώτερη ποιότητα εικόνας με υψηλή φωτεινότητα για χρήση σε περιοχές με πολύ φως, ώστε να είναι ευδιάκριτο το περιεχόμενο. Η TD-X552X προσφέρει φωτεινότητα 700 cd/m2 ενώ η TD-X552M 500 cd/m2. Αμφότερα τα μοντέλα διαθέτουν γωνία θέασης 178 μοιρών, αυξάνοντας τις δυνατότητες των οθονών.

Μια νέα λειτουργία στη γκάμα videowall της Toshiba είναι το ενσωματωμένο media player για απλή διαχείριση περιεχομένου χωρίς την ανάγκη εξωτερικού player. Το media player επιτρέπει την αναπαραγωγή εικόνων, μουσικής και βίντεο μέσω USB ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης.

Για επιπλέον ευελιξία και αναπαραγωγή περιεχομένου, κάθε μία από τις μονάδες videowall διαθέτει ποικιλία συνδέσεων input και output connections – μεταξύ των οποίων έλεγχος RS-232/LAN – που επιτρέπει στους χρήστες πρόσβαση σε περιεχόμενο από πλήθος πηγών. Επιπλέον, μία θύρα Open Pluggable Specification (OPS), κάνει την έναρξη και την εγκατάσταση γρήγορη, περιορίζοντας την ανάγκη για εξωτερικά καλώδια και συσκευές playback. Συνδέοντας ένα μόνο βασικό PC, η θύρα OPS δημιουργεί πιο έξυπνες και πιο ασφαλείς , λύσεις ψηφιακής εκπομπής.

[Δ.Τ. Toshiba]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons