Η Toshiba λανσάρει το λεπτότερο και ελαφρύτερο Windows 10 tablet

by George Polyzos • On 15-10-2015 • AT 9:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Mobile

Toshiba-dynaPad

Η Toshiba Europe παρουσίασε το dynaPad, το λεπτότερο και ελαφρύτερο Windows 10 tablet στον κόσμο, με πάχος μόλις 6,9 χιλιοστά και βάρος 569 γραμμάρια.

Πιο αναλυτικά, το Toshiba dynaPad, σε tablet mode, έχει πάχος 6,9 χιλιοστά και βάρος 569 γραμμάρια, που το καθιστούν το λεπτότερο και ελαφρύτερο Windows 10 tablet στην κατηγορία των 12 ιντσών, παγκοσμίως. Επιπλέον, το dynaPad μετατρέπεται σε φορητό PC με το συνημμένο ελαφρύ και λεπτό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, ώστε να μπορεί να αξιοποιηθεί πλήρως το Microsoft Office.

Το Toshiba dynaPad έχει σχεδιαστεί με πρότυπο την άνετη γραφή με πένα και χαρτί  αναπαριστώντας ακόμη και το κοινό B5 μέγεθος σημειωματάριου. Για να επιτευχθεί αυτό, περιλαμβάνεται WACOM Active Electro-Static (AES) stylus με ακρίβεια θέσης, που έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει την πίεση στην πένα είτε αιχμηρή, είτε επιφανειακή.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρούν οι χρήστες τον προσωπικό τους τρόπο γραφής ενώ κρατούν σημειώσεις, σχολιάζουν έγγραφα, γράφουν αφηρημένα ή σχεδιάζουν, ενώ προσδίδεται λεπτομέρεια και ακρίβεια. Ακόμη και τα άσκοπα λάθη αποφεύγονται με την προσθήκη της λειτουργίας palm-rest rejection στην οθόνη του tablet.

Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από αυθεντικές εφαρμογές Toshiba-που επιτρέπουν στους χρήστες να συγκεντρώνουν, να οργανώνουν και να μοιράζονται σημειώσεις, εικόνες και αρχεία όπως TruNote, TruCapture, TruRecorder, TruNote Clip και TruNote Share. Επιπρόσθετα, το Toshiba dynaPad είναι κατάλληλο τόσο για αριστερόχειρες όσο για δεξιόχειρες χρήστες με εφαρμογές όπως το TruNote που προσαρμόζονται στον κανονικό σας τρόπο γραφής.

Με σώμα από Satin Gold άνθρακα, το dynaPad διαθέτει το ιδανικό περίβλημα για φορητή χρήση με τέσσερις φορές περισσότερη ακαμψία από μια συμβατική δομή. Όταν χρησιμοποιείται ως PC, με σύνδεση μαγνητών, οι χρήστες απολαμβάνουν ένα άνετο πληκτρολόγιο με ύψος 19 χιλιοστών και 1,5 χιλιοστά stroke για εύκολη πληκτρολόγηση.

Το tablet και τον πληκτρολόγιο συνδέονται αόρατα μεταξύ τους με μαγνήτες για εύκολη αποθήκευση και προστασία της οθόνης, ενώ η πένα WACOM AES τοποθετείται στα πλαϊνά του tablet.

Τέλος, το dynaPad διαθέτει οθόνη WUXGA+ (1920 x 1280) για έντονη καθαρότητα όταν βλέπετε φωτογραφίες, βίντεο ή έγγραφα εργασίας. Η μη ανακλαστική επικάλυψη στην οθόνη βελτιώνει την καθαρότητα, δημιουργώντας ευανάγνωστα κείμενα. Επιπλέον περιλαμβάνεται ενισχυμένη διπλή επικάλυψη για τη μείωση των δακτυλικών αποτυπωμάτων και των αντανακλάσεων, ενώ διατηρείται η υψηλή ευαισθησία που βελτιώνει τις επιδόσεις της πένας.

Το Toshiba dynaPad θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη το α’ τρίμηνο του 2016.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons