Η Tag Heuer ενισχύει την παρουσία της στην αγορά των smartwatches

by Nikos Kaimakamis • On 06-02-2018 • AT 10:38 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Tag Heuer παρουσίασε μία ανανεωμένη εκδοχή του smartwatch της, με την κάσα του Connected Modular να έχει διάμετρο 41 χιλιοστών. 

Η άλλη smartwatch πρόταση της Tag Heuer, το Connected Modular 45, είχε κάσα διαμέτρου 45 χιλιοστών, ενώ το νέο μοντέλο έχει ελαφρώς μικρότερες διαστάσεις, προκειμένου να ταιριάζει σε όλα τα χέρια, όντας παράλληλα και πιο προσιτό σε κόστος κτήσης.

Δεν είναι φθηνό, αφού και μόνο το λογότυπο Tag Heuer είναι αρκετό για να θέσει την τιμή σε επίπεδα πάνω από τα 800-1000 ευρώ, αλλά το μικρότερο μοντέλο φιλοδοξεί να γίνει η πιο προσιτή πρόταση της ελβετικής ωρολογοποιίας σε επίπεδο smartwatch. To νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε εφτά διαφορετικές παραλλαγές υλικών στο λουράκι και το μπρασελέ.

Όπως και στο Connected Modular 45, έτσι και στο νέο της μοντέλο, η Tag Heuer έχει βάλει λειτουργικό σύστημα Android Wear, με μία οθόνη AMOLED, με διαστάσεις 390×390 pixels και 326 ppi, ενώ η φωτεινότητα της οθόνης είναι βελτιωμένη σε σχέση με τη μεγαλύτερη έκδοση.

Στο εσωτερικό του smartwatch της Tag Heuer υπάρχει μνήμη RAM 1 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι τα 8 GB. Από την άποψη της συνδεσιμότητας διαθέτει NFC, GPS και μπορεί να λειτουργεί με το Android Pay.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons