Η Symantec ανακοινώνει το πρόγραμμα Secure One

by George Polyzos • On 14-10-2015 • AT 8:09 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Symantec_Headquarters_Mountain_View

H Symantec παρουσίασε το Symantec Secure One, που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους συνεργάτες που επικεντρώνονται στον τομέα της ασφάλειας να αναπτύξουν περαιτέρω τις επιχειρήσεις τους.

Το Symantec Secure One προσφέρει στους συνεργάτες τη δυνατότητα να έχουν υψηλότερες αποδόσεις κερδίζοντας μέσα από απλοποιημένες απαιτήσεις επάρκειας και πιστοποίησης, ενώ μπορούν να έχουν πλέον ένα πιο προβλέψιμο Growth Accelerator Rebate. Κάτω από την ομπρέλα του Secure One θα ενταχθεί και ένα νέο πρόγραμμα διανομής, με σκοπό να υποστηρίξει και να επιταχύνει περαιτέρω την ανάπτυξη των συνεργατών.

To Secure One στα σημεία:

  • Υψηλότερες αποδόσεις– Το Growth Accelerator Rebate (GAR) της Symantec θέτει ένα στόχο για τις νέες δουλειές και ανταμείβει τον συνεργάτη από την πρώτη κιόλας συναλλαγή. Μόλις ο συνεργάτης φτάσει το επίπεδο Platinum σε οποιονδήποτε τομέα (Threat Protection, Information Protection ή Cyber Security Services), οι συνεργάτες συμμετέχουν σε ένα προβλέψιμο, κερδοφόρο GAR, σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του Core Security.
  • Ταχύτερες πληρωμές –Οι συνεργάτες δεν χρειάζεται να περιμένουν μέχρι το τέλος του έτους, για την απόδοση των απολογιστικών τους, γεγονός που στην πράξη μεταφράζεται σε ταχύτερες ταμειακές ροές. Επιπλέον οι ευκαιρίες για απόκτηση μεγαλύτερων κερδών αυξάνεται στο τρίμηνο κατά 50%.
  • Εύκολη επίτευξη στόχων -Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ για τους συνεργάτες να επιτύχουν το επίπεδο Platinum. Έχοντας εξορθολογήσει τις ειδικές ανάγκες του προγράμματος (τεχνική επικύρωση, αναφορές πελατών, απαιτήσεις πιστοποίησης πωλήσεων), οι συνεργάτες μας μπορούν πλέον να κερδίσουν περισσότερα έσοδα, πιο γρήγορα και με λιγότερες διαδικασίες.

Το πρόγραμμα Symantec Secure One έχει ενεργοποιηθεί παγκοσμίως από 5 Οκτωβρίου 2015, αρχικά για μεταπωλητές, ενώ το βελτιωμένο πρόγραμμα διανομής θα αναπτυχθεί αργότερα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το partnernet.symantec.com.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons