Η Symantec αλλάζει τα προϊόντα Norton

by George Polyzos • On 19-08-2014 • AT 11:33 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Laptop user

 

Η σειρά προϊόντων ασφαλείας για υπολογιστές Norton που διαθέτει στην αγορά η Symantec πρόκειται να υποστεί ριζικές αλλαγές από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με το CNET, η Symantec σχεδιάζει το λανσάρισμα του Norton Security, στα τέλη Σεπτεμβρίου, το οποίο θα αντικαταστήσει τα Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360, Norton 360 Multi-Device και Norton 360 Premier Edition.

Η νέα σουίτα Norton Security θα διαθέτει ανανεωμένο interface και θα συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των Norton Antivirus και Norton Internet Security. Πέρα από την προστασία antivirusκαι anti-malware η νέα σουίτα θα περιλαμβάνει λειτουργία browser security, έρευνα και μπλοκάρισμα botnet και καλύτερη συνεργασία με cloud υπηρεσίες.

Σε δηλώσεις του στο CNET ο διευθυντής διαχείρισης παραγωγής των προϊόντων Norton της Symantec, Gerry Egan, αν και δεν αποκάλυψε το κόστος της νέας σουίτας ασφαλείας το συνέκρινε με το αντίστοιχο κόστος του Norton Internet Security.

Επιπλέον, στα πλαίσια της νέας της στρατηγικής για τα προϊόντα Norton, η Symantec θα προσφέρει τη δυνατότητα καταχώρησης έως και πέντε εναλλακτικών συσκευών για χρήση με τη σουίτα, περιλαμβανομένων συσκευών Windows, Mac, iOS και Android.

Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει και μία πιο ακριβή έκδοση του Norton Security, που θα ενσωματώνει και μία υπηρεσία δημιουργίας backupστο cloudκαι η οποία θα καλύπτει έως και δέκα συσκευές και θα προσφέρεται σε τιμή συγκρίσιμη με του σημερινού Norton 360.

Όπως σημείωσε ο Egan στις δηλώσεις του, ο χώρος των εφαρμογών ασφαλείας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός με περισσότερες από δώδεκα εφαρμογές (δωρεάν και επί πληρωμή) να διαγκωνίζονται για την προσέλκυση του καταναλωτικού ενδιαφέροντος. «Σε αυτό το πλαίσιο οι αλλαγές κρίθηκαν αναγκαίες για την προσέλκυση νέων χρηστών στο Norton», συμπλήρωσε ο Gerry Egan.

Αν και η Symantec συγκεντρώνει κάτω από μία σουίτα όλα τα προϊόντα ασφαλείας Nortonγια υπολογιστές, δεν θα συμβεί το ίδιο με τις φορητές συσκευές όπου η εταιρεία θα συνεχίσει να διαθέτει ξεχωριστές εφαρμογές και εργαλεία που θα εκτελούν συγκεκριμένες εργασίες.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons