Η Sony θέλει να στραφεί προς την κατασκευή ημιαγωγών

by Nikos Kaimakamis • On 29-03-2016 • AT 11:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

A man walks out from the headquarters of Sony Corp. in Tokyo Thursday, Dec. 18, 2014. Sony’s miseries with its television and smartphone businesses were bad enough. Now its American movie division, a trophy asset, is facing tens of millions of dollars in losses from leaks by hackers that attacked the company over a movie that spoofs an assassination of North Korean leader Kim Jong Un. Sony Pictures canceled all release plans for the film at the heart of the hack, "The Interview." (AP Photo/Eugene Hoshiko)

Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης δραστηριοτήτων της η Sony ανακοίνωσε ότι ενδιαφέρεται να μπει στην αγορά ημιαγωγών. 

Από την 1η Απριλίου και έπειτα, η Sony θα προχωρήσει στην αναδιάρθρωση των επιμέρους τμημάτων της, με σκοπό να προχωρήσει σε καλύτερη ανάπτυξη της δραστηριότητας της, ενώ μία αλλαγή που αξίζει να τονιστεί είναι ότι η ιαπωνική εταιρεία σκέφτεται να επενδύσει στην κατασκευή ημιαγωγών για τις συσκευές της, με τη μορφή της spin off εταιρείας.

Η Sony, όπως εκτιμάται από το Android Headlines, θα δημιουργήσει μια θυγατρική εταιρεία που θα ασχολείται με την κατασκευή ημιαγωγών και όχι μόνο, η οποία θα ανήκει πλήρως στο Sony Group, ακολουθώντας το παράδειγμα και άλλων αντίστοιχων τμημάτων της Sony. Δεν αποκλείεται, σύμφωνα και πάλι με το Android Headlines, η Sony να πράξει το ίδιο και με άλλα τμήματα της που μέχρι σήμερα άνηκαν στην μητρική εταιρεία.

Αυτή τη στιγμή, στο Sony Group ανήκουν οι εταιρείες Game & Network Services, Sony Mobile Communications, Sony Pictures και Sony Music. Τον Ιούλιο του 2014, η Sony δημιούργησε θυγατρική εταιρεία για την κατασκευή τηλεοράσεων, ενώ τον Οκτώβριο έκανε το ίδιο για τις επιχειρήσεις audio και video. Δεν αποκλείεται να δούμε στο μέλλον τη Sony να παρουσιάζει και τους δικούς της επεξεργαστές, όπως έχει πράξει η Samsung και η Huawei.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons