Η Sony παρουσιάζει την κυρτή Bravia S90

by George Polyzos • On 08-08-2014 • AT 10:52 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

KD-65S9000B side angle

 

Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Bravia S90, της νέας 4K Ultra HD κυρτής τηλεόρασης, η οποία θα είναι διαθέσιμη στις 75 και 65 ίντσες.

Πιο αναλυτικά, η S90 των 75 και 65 ιντσών, διαθέτει λεπτή οθόνη με απαλό περίγραμμα, ενώ θα προσφέρει ανάλυση 4K που «μεταφράζεται»  σε τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες από τη Full HD.

Η καμπύλη της οθόνης είναι υπολογισμένη με ακρίβεια ώστε να «τραβάει» τον θεατή μέσα στη δράση, κάνοντας τη θέαση πιο άνετη για όλους μέσα στο δωμάτιο. Η Bravia S90 ενσωματώνει την τεχνολογία Triluminos Display που εκφράζει το συναίσθημα που αποτυπώνεται σε κάθε σκηνή με πλούσια κόκκινα, πράσινα και μπλε.

Παράλληλα, η τεχνολογία X-tended Dynamic Range εκτινάσσει, με έξυπνο τρόπο, την αντίθεση για εκπληκτικά έντονα χρώματα και βαθιά μαύρα. Επιπρόσθετα, ο θεατής θα ανακαλύψει πολλές λεπτομέρειες, χάρη στην τεχνολογία 4K X-Reality PRO της Sony, η οποία αναβαθμίζει τις συνηθισμένες τηλεοπτικές μεταδόσεις και τις ταινίες Blu-ray ανεβάζοντας τέσσερις φορές πάνω τον αριθμό των pixel της ανάλυσης Full HD.

bravia201407_005

Αξίζει να σημειωθεί ότι η S90 έχει την ίδια ποιότητα της εικόνας με την περίφημη τηλεόραση X9 4K της Sony. Επίσης, για πρώτη φορά, το σύστημα ηχείων Multi-angle Live Speaker 4,2 καναλιών της Sony χρησιμοποιεί ξεχωριστές μονάδες οδήγησης, οι οποίες με ακρίβεια κατευθύνουν Αριστερά και Δεξιά, μπροστά και surround κανάλια μέσα στο χώρο σε προσεκτικά ελεγχόμενες γωνίες.

Η λειτουργία διακριτής επεξεργασίας ClearAudio+ διατηρεί όλες τις μεμονωμένες λεπτομέρειες των αρχικών πολυκάναλων μίξεων για εκπληκτική καθαρότητα και σαφήνεια. Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε, πρόκειται να βυθιστείτε σε έναν ήχο surround 360° χωρίς συμβιβασμούς, που μοιάζει να σας τυλίγει.

Τέλος, αν επιθυμείτε να βυθιστείτε ακόμα περισσότερο στον ήχο, μπορείτε, χάρη στο προαιρετικό ασύρματο Subwoofer – το SWF-BR100, σε λευκό, ή το SW-BR100B, που διατίθεται για πρώτη φορά με κομψό μαύρο φινίρισμα.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons