Η Sony παρουσίασε τα νέα της στερεοφωνικά ακουστικά-ψείρες

by George Polyzos • On 05-11-2015 • AT 4:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming Mobile

Sony_DSC6203

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε ότι το ολοκαίνουριο στερεοφωνικό σετ (In-ear) ακουστικών για το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο στην ελληνική αγορά.

Τα ακουστικά είναι συμβατά με μια ευρεία γκάμα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των PS4, PS Vita, smartphones και tablets και διαθέτουν την τεχνολογία μείωσης θορύβου, AudioShield και ενσωματωμένο μικρόφωνο.

In-ear_Stereo_Headset_PS4_3_1446552827

Πιο αναλυτικά, τα ενσύρματα στερεοφωνικά ακουστικά ενσωματώνουν την τεχνολογία μείωσης θορύβου AudioShield, η οποία εμποδίζει ανεπιθύμητους ήχους από το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας ότι κάθε ταξίδι, από τις επικές gaming περιπέτειες μέχρι τις καθημερινές μετακινήσεις θα είναι απαλλαγμένο από ανεπιθύμητους θορύβους και περισπασμούς.

Η διάρκεια της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας προσεγγίζει τις 15 ώρες με ενεργοποιημένη τη λειτουργία μείωσης θορύβου, ενώ η φόρτιση μπορεί να γίνει εύκολα μέσω του USB καλωδίου, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία.

Sony_DSC6341

Τα ακουστικά-ψείρες ενσωματώνουν και μικρόφωνο, προκειμένου να κάνετε chat με τους φίλους σας στο PS4, αλλά και να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω του smartphone ή του tablet σας. Επιπρόσθετα, ενσωματώνουν πλήκτρο κλήσεων και αυξομείωσης της έντασης (+/-) για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία ελέγχου του ήχου.

Sony_MG_9783

Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται επίσης τα μικρά, μεσαία και μεγάλα εναλλασσόμενα άκρα των ακουστικών, ενώ οι μονάδες οδήγησης των 13mm προσφέρουν βαθύ μπάσο. Τα στερεοφωνικά ακουστικά-ψείρες συνδέονται απευθείας στο ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4, αλλά και σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν υποδοχή για βύσμα ακουστικών.

Ελαφριά και φορητά τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι σχεδιασμένα για χρήση εντός κι εκτός σπιτιού, ενώ διαθέτουν και ένα κομψό μπλε υφασμάτινο καλώδιο. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται επίσης ένα υφασμάτινο τσαντάκι μεταφοράς, ώστε να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε τα ακουστικά σας όταν δεν τα χρησιμοποιείτε.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons