Η Sony λανσάρει την υπηρεσία PlayStation Vue

by Nikos Kaimakamis • On 13-11-2014 • AT 3:52 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Playstation Vue

H υπηρεσία PlayStation Vue της Sony είναι μια cloud υπηρεσία αναμετάδοσης τηλεοπτικού περιεχομένου, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο κοινό στις αρχές του 2015. 

Η συνδρομητική υπηρεσία της Sony θα είναι συμβατή με το PlayStation 3 και το PlayStation 4, αλλά και στο iPad. Η πληρωμή στην υπηρεσία θα γίνεται κάθε μήνα, ανάλογα με τη χρήση της υπηρεσίας, όπως γίνεται και  στην υπηρεσία του Netflix. Ένα στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι η Sony έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με studios και εταιρείες παραγωγής για την προσθήκη περιεχομένου στην υπηρεσία.

Εκτός του περιεχομένου από CBS, Fox, Viacom, ABC θα υπάρχει αργότερα προσθήκη περισσότερων καναλιών, ενώ στη δοκιμαστική της χρήση η υπηρεσία έχει περίπου 75 κανάλια. Η υπηρεσία θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη και σε άλλες συσκευές της Sony και όχι μόνο. Η υπηρεσία PlayStation Vue είναι web based και θα μπορεί να υποστηρίζει όχι μόνο live περιεχόμενο, αλλά και on demand, με σκοπό να γίνει το απόλυτο κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας του χρήστη.

Η υπηρεσία θα είναι αρχικά διαθέσιμη τους πρώτους μήνες του νέου έτους, με την Νέα Υόρκη να είναι η πρώτη πόλη που θα έχει πρόσβαση στην υπηρεσία, ενώ θα ακολουθήσουν το Σικάγο, η Φιλαδέλφεια και το Λος Άντζελες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons