Η Sony ετοιμάζεται να μπει στο Virtual Reality

by Nikos Kaimakamis • On 03-11-2014 • AT 1:50 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

 

project morpheus

Το έχουμε ξαναγράψει ότι η Δυνητική Πραγματικότητα είναι το νέο πεδίο ανταγωνισμού για τις εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και η Sony ετοιμάζεται να δηλώσει και εκείνη το παρών. 

Στο πλαίσιο ενός ειδικού event που ετοιμάζει για τον Δεκέμβριο, η ιαπωνική εταιρεία προετοιμάζεται για σειρά ανακοινώσεων στο πεδίο του gaming, με μία από τις σημαντικότερες από αυτές να αναμένεται να είναι η ενσωμάτωση Virtual Reality τεχνολογίας στο PlayStation.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει και το SlashGear, η Sony αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία, ίσως και να ανακοινώσει την επίσημη κυκλοφορία του Porject Morpheus,  το οποίο αποτελεί τη σπουδή της εταιρείας πάνω στο πεδίο του Virtual Reality.

sony-project-morpheus-live-4

 

Πρόκειται για το πρωτότυπο PS4 με δυνατότητες Virtual Reality που αναμένεται να αλλάξει το πεδίο της αλληλεπίδρασης με την κονσόλα. Στον τομέα των PlayStation Experiences θα παρουσιαστούν οι νέες τεχνολογίες που δείχνουν το μέλλον του gaming, σύμφωνα με την Sony και τα όσα γράφει στο επίσημο blog της, ενώ θα δεχτεί και τα σχόλια των όσων δοκιμάσουν το Project Morpheus.

Στο event που θα λάβει χώρα στο Las Vegas, μεταξύ άλλων, η Sony θα ανακοινώσει συνεργασίες με πολλά Studios, ενώ θα είναι διαθέσιμα για το κοινό πολλά νέα games που θα κυκλοφορήσουν λίαν συντόμως στην κονσόλα της Sony.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons