Η Sony επενδύει στους αισθητήρες εικόνας

by Nikos Kaimakamis • On 09-06-2015 • AT 1:34 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

ExmorRSforMobileExplosionCamera

Στο πεδίο των αισθητήρων εικόνας για διάφορες εφαρμογές imaging επενδύει η Sony, η οποία φιλοδοξεί να δει άνοδο των σχετικών πωλήσεων κατά 20%. 

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η Sony φαίνεται να επωφελείται από την αυξημένη ζήτηση που δημιουργείται από την Apple, ενώ οι επικεφαλής της εταιρείας προσδοκούν να δουν μια αύξηση των εσόδων από τις πωλήσεις αισθητήρων εικόνας από τα 100 δισεκατομμύρια γιεν σε 550 δισεκατομμύρια το προσεχές χρονικό διάστημα.

Η πορεία πάντως στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι σταθερά ανοδική για την Sony, καθώς πέρυσι είχε σημειωθεί άνοδος πωλήσεων κατά 40%. Για την Sony, αυτό είναι σημαντικό, καθώς έχει δει άλλους τομείς της δραστηριότητάς της, όπως είναι η κατασκευή τηλεοράσεων και φορητών συσκευών να σημειώνουν πτώση.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η Sony, σύμφωνα και πάλι με το Reuters, φαίνεται να επιδιώκει να έχει ένα μεγαλύτερο εύρος στο πελατολόγιό της και να μην βασίζεται τόσο πολύ στην Apple για την εμφάνιση εσόδων. Η Apple είναι ο μεγαλύτερος πελάτης της Sony στο συγκεκριμένο πεδίο, με την Samsung να ακολουθεί και μετά τη σκυτάλη να παίρνουν Κινέζοι κατασκευαστές, όπως είναι η Xiaomi. H Sony ήδη έχει προβεί σε σημαντική αναθεώρηση του επιχειρηματικού της μοντέλου με αποτέλεσμα να προβεί και σε περικοπή 15.000 θέσεων εργασίας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons