Η Sony δεν αποχωρεί από την αγορά των smartphones

by George Polyzos • On 07-07-2015 • AT 10:51 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

18_Xperia_C4

Ο διευθύνων σύμβουλος της Sony Mobile, Hiroki Totoki, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του έβαλε τέλος στις εικασίες που θέλουν την ιαπωνική εταιρεία να αποχωρεί από την αγορά των smartphones.

Όπως δήλωσε στο Arabian Business το στέλεχος της Sony Mobile «δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε ή να αποχωρήσουμε από τον κλάδο παραγωγής συσκευών smartphone». Επιπρόσθετα, ο Hiroki Totoki εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η εταιρεία θα βελτιώσει τις επιδόσεις της εντός του επόμενου χρόνου μέσω του λανσαρίσματος εξαιρετικά ποιοτικών (τεχνολογικά) προϊόντων.

Στα άμεσα σχέδια της Sony Mobile είναι η περικοπή δαπανών κατά 30% έως το τέλος του 2016, μέσω των περικοπών θέσεων εργασίας κατά το 1/5. Ακολούθως η εταιρεία θεωρεί ότι μπορεί να κοντραριστεί με τον ανταγωνισμό επικεντρώνοντας στην προσφορά βελτιωμένης εμπειρίας στους χρήστες. Αυτό θα επιτευχθεί με την εισαγωγή καινοτόμων στοιχείων σε τομείς όπως οι οθόνες, οι κάμερες και η ποιότητα του ήχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φήμες περί αποχώρησης της Sony Mobile από την αγορά smartphones ξεκίνησαν στις αρχές του έτους, ενώ λίγο αργότερα ο διευθύνων σύμβουλος της Sony, Kaz Hirai, είχε αποκαλύψει ότι είναι υπό σκέψη το ενδεχόμενο πώλησης της Sony Mobile. Η φημολογία ενισχύθηκε περαιτέρω και λόγω της προηγούμενης πώλησης του τμήματος προσωπικών υπολογιστών Vaio της Sony.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons