Η Sony αποκάλυψε τις νέες της Android TV

by George Polyzos • On 25-06-2015 • AT 1:14 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Lifestyle3_Couple_cover

Η Sony υποδέχθηκε στην Ελλάδα τις νέες Android TV, τις οποίες παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση για δημοσιογράφους, στο Root Art Space στο Θησείο.

Τα στοιχεία που κυριάρχησαν κατά την παρουσίαση των νέων τηλεοράσεων ήταν η εμπειρία του χρήστη από τις Smart TV που προκύπτει από το συνδυασμό Android TV με την τεχνολογία One-Flick Entertainment της Sony, ο πολύ λεπτός σχεδιασμός και οι λεπτομέρειες που αποδίδει ο ήχος υψηλής ανάλυσης.

Πιο αναλυτικά, ανάμεσα στα χαρακτηριστικά των νέων τηλεοράσεων που ξεχώρισαν συγκαταλέγονται ο νέος επεξεργαστής X1 4K με απίστευτη καθαρότητα χρώματος και αντίθεσης στην εικόνα, ο εξαιρετικά λεπτός (Ultra-slim) σχεδιασμός τους, καθώς είναι οι λεπτότερες στον κόσμο και ο αναβαθμισμένος ήχος υψηλής ανάλυσης για να γίνεται αντιληπτή η κάθε λεπτομέρεια. Επίσης, η απόλαυση ταινιών, μουσικής, φωτογραφιών, παιχνιδιών, αναζήτησης, εφαρμογών και πολλών άλλων αποτελούν πλέον μία «απολαυστική» πραγματικότητα μέσω της Sony Android TV.

Επεξεργαστής X1 4Κ για απόλυτη ποιότητα 4K

Κύριο χαρακτηριστικό των νέων τηλεοράσεων είναι ο επεξεργαστής X1 4Κ της Sony που προσφέρει απίστευτη καθαρότητα σε ό,τι κι αν παρακολουθείτε – περιεχόμενο 4K, High Definition, Standard Definition ή ακόμα και βίντεο χαμηλής ανάλυσης από το Internet.

Το πολύ ισχυρό τσιπ X1 αποτελεί το κλειδί στις εκθαμβωτικές εικόνες 4K, αναπτύσσοντας μεγαλύτερη καθαρότητα, ζωντανά χρώματα και υψηλή αντίθεση – χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα – σε ό,τι κι αν βλέπετε. Κάθε πηγή αναλύεται έξυπνα, ώστε να διασφαλιστούν οι καταπληκτικές λεπτομέρειες της ανάλυσης 4K. Τόσο η ανάλυση SD, όσο και η HD έχουν αναβαθμιστεί με προσοχή σε ποιότητα που αγγίζει το 4K. Ο θόρυβος της εικόνας μειώνεται και η αντίθεση βελτιώνεται δυναμικά για φωτεινά, λαμπερά σημεία και πλούσια βαθιά μαύρα.

Lifestyle1_Party_Top

Εξερευνήστε έναν νέο κόσμο με την Android TV

Φανταστείτε όλα όσα σας αρέσουν να κάνετε στο tablet ή το smartphone σας… τώρα μπορείτε να τα κάνετε και στη μεγάλη οθόνη. Η Sony Android TV προσφέρει ζωντανές εικόνες και ήχο και σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε έναν νέο κόσμο ταινιών, μουσικής, φωτογραφιών, παιχνιδιών, αναζήτησης, εφαρμογών και πολλών ακόμα – με την εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου της Sony.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Voice Control, μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου στο τηλεχειριστήριο αφής, για να αναζητήσετε περιεχόμενο, να κάνετε ερωτήσεις και να ρυθμίσετε την τηλεόρασή σας. Χάρη στην τεχνολογία Google Cast Ready, μπορείτε εύκολα να στείλετε περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet στην τηλεόρασή σας.

Η πιο λεπτή 4Κ τηλεόραση στον κόσμο

Οι φετινές BRAVIA δεν είναι απλά πιο «έξυπνες», αλλά και πολύ πιο λεπτές. Η X90C παρουσιάζει ένα συναρπαστικό νέο «Floating Style» με πάχος μόλις 4,9 χιλιοστά. Χάρη στο καινοτόμο σύστημα τοποθέτησης σε τοίχο, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, όταν ευθυγραμμίζεται στον τοίχο, η X90C είναι πραγματικά ένα αριστούργημα.

Ακούστε τα πάντα με εκπληκτικές λεπτομέρειες

Ο ήχος υψηλής ανάλυσης κάνει το ντεμπούτο του στις τηλεοράσεις X94C και X93C, για το 2015. Ως «ήχος υψηλής ανάλυσης» εννοείται οποιοσδήποτε ήχος έχει καλύτερη ποιότητα από αυτήν των CD. Ζωντανέψτε τη μουσική μέσα από την αναπαραγωγή πολύ λεπτών αποχρώσεων και λεπτομερειών.

Χάρη στο DSEE HX, ό,τι κι αν βλέπετε – πρόγραμμα με ομιλίες, μουσική κι άλλα – αναβαθμίζεται αυτόματα σε ποιότητα υψηλής ανάλυσης, για να απολαμβάνετε μια πιο καθηλωτική και ρεαλιστική εμπειρία ακρόασης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons