Η Sony αποκάλυψε τη νέα τηλεόραση Bravia X91C

by George Polyzos • On 03-09-2015 • AT 3:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Bravia_KD-75X9100C_CCW

Η Sony παρουσίασε τη νέα τηλεόραση Bravia X91C 4K LCD διαγωνίου 75 ιντσών και πάχους μόλις 15 χιλιοστών που συνδυάζει τον επεξεργαστή X1 και την τεχνολογία Triluminos Display.

Η X91C μπορεί να τοποθετηθεί σε βάση από αλουμίνιο ή να κρεμαστεί σε τοίχο χάρη στο παρεχόμενο σύστημα τοποθέτησης. Ο 4K επεξεργαστής X1 χαρίζει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνων σε ό,τι κι αν βλέπετε. Κάθε πηγή αναλύεται έξυπνα και αναβαθμίζεται σε σχεδόν 4K ανάλυση, είτε παρακολουθείτε απλά τηλεοπτικά προγράμματα, Blu-ray Disc, DVD, είτε βίντεο από το Internet.

Η τεχνολογία Triluminos Display της Sony, από την άλλη πλευρά, προσφέρει ένα τεράστιο εύρος χρωμάτων στην οθόνη. Το HDR, το οποίο αναπαράγει ένα μεγαλύτερο δυναμικό εύρος φωτεινότητας ή επιπέδων φωτεινότητας και φέρνει μεγαλύτερη αντίθεση στην οθόνη, θα είναι διαθέσιμο στην X91C μέσω μιας ενημέρωσης δικτύου.

Στις τηλεοράσεις, που είναι συμβατές με HDR, οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν φωτεινότερα χρώματα, βελτιωμένες λεπτομέρειες και ευδιάκριτα φωτεινά σημεία, με βάθος και λεπτομέρειες στην εικόνα περισσότερο από ποτέ.

Bravia_KD-75X9100C_CW

Η Bravia X91C ενσωματώνει την πλατφόρμα Android TV που φέρνει τις ευκολίες και τις εφαρμογές που έχουμε στο smartphone ή την ταμπλέτα μας στην οθόνη της τηλεόρασης. Επιπρόσθετα, μέσω της τεχνολογίας Google Cast η συμβατή φορητή συσκευή θα μπορεί να αλληλοεπιδρά με την τηλεόραση.

Bravia_KD-65S8005C_CCW

Πέρα από την X91C η Sony ανακοίνωσε ακόμη δύο νέα μοντέλα τηλεοράσεων 4K με επεξεργαστή X1 και Android TV. Πρόκειται για την Bravia X80C, στις 49 και 55 ίντσες και την Bravia S80C, στις 55 και 65 ίντσες, με ελαφρώς κυρτή οθόνη.

Η νέα Bravia X91C, 75 ιντσών 4K LCD, από τη Sony θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2015.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons