Η Sharp παρουσιάζει τις 8K-Ready τηλεοράσεις της

by Nikos Kaimakamis • On 10-09-2017 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Μπορεί η τηλοψία να κινείται ακόμα μεταξύ του Full HD και του 4K, αλλά η Sharp μας δίνει μία εικόνα για το πώς θα είναι το 8K μέλλον. 

Το 4K δεν έχει καταφέρει ακόμα να γίνει κοινός τόπος, οδεύει μεν προς τα εκεί, αλλά ήδη πολλοί κατασκευαστές, όπως η Sharp, ετοιμάζονται για την εποχή του 8K. H ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε την Aquos 8K series, μια νέα οικογένεια τηλεοράσεων ανάλυσης 8Κ, οι οποίες θα μπορούν να κάνουν και upscaling περιεχομένου Full HD και 4K. Ουσιαστικά, οι νέες τηλεοράσεις που παρουσίασε η Sharp θα μπορούν να υποστηρίζουν αναλύσεις 7680×4320 pixels, οι οποίες είναι κατά 4 φορές ανώτερες από το 4Κ και 16 φορές καλύτερες από το Full HD.

Για τη Sharp, η οικογένεια Aquos 8K series είναι η πρώτη 8Κ σειρά τηλεοράσεων που είναι έτοιμη για τη μαζική παραγωγή και διάθεση στους καταναλωτές, χωρίς, όμως, να δίνονται αναλυτικές πληροφορίες για πολλά από τα μοντέλα που θα περιλαμβάνει. Αυτό που έδειξε ως δείγμα γραφής η Sharp είναι το μοντέλο LC-70X500, το οποίο προορίζεται για την ιαπωνική αγορά, με οθόνη 70 ιντσών, τέσσερις θύρες HDMI και συνολικό βάρος 42.5 κιλών. Τον Οκτώβριο αναμένονται τα νέα μοντέλα των 8Κ TVs να κάνουν το ντεμπούτο τους και στην Κίνα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons