Η Sharp μπαίνει στην αγορά των οθονών OLED για smartphones

by Nikos Kaimakamis • On 21-08-2018 • AT 10:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μπορεί η Samsung να είναι ο κυρίαρχος της αγοράς των οθονών OLED για smartphones, αλλά αυτό δεν είναι ικανό να σταματήσει τα σχέδια της Sharp. 

H Sharp, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το GSM Arena, θα μπορούσε να γίνει η τρίτη δύναμη σε μία αγορά στην οποία η Samsung κατέχει το 90%, με τη δεύτερη LG να κατέχει μερίδιο 7.7%. Παρόλα αυτά, η ιαπωνική εταιρεία δείχνει αποφασισμένη να δοκιμάσει την τύχη της σε μία τόσο ανταγωνιστική αγορά όπως είναι αυτή της κατασκευής οθονών OLED για smartphones. Ήδη η Sharp κατασκευάζει μόνη της τα OLED panels με τα οποία είναι εφοδιασμένα τα smartphones της οικογένειας Aquos, τα οποία και κυκλοφορούν -κατά κύριο λόγο- στην ιαπωνική αγορά.

Η εμπειρία της αυτή σε συνδυασμό με τους υψηλούς στόχους που φέρεται να θέτει η Sharp, την οδηγούν στο να προσανατολίζεται προς την κατεύθυνση του να γίνει ένας προμηθευτής οθονών OLED για άλλους κατασκευαστές έξυπνων κινητών τηλεφώνων και να δει εάν χωρά τρίτος παίκτης στην εν λόγω αγορά. Σύμφωνα με το GSM Arena, η Sharp έχει ήδη ξεκινήσει την μαζική παραγωγή των οθονών OLED, ακολουθώντας αυστηρά πρότυπα ποιότητας που ήδη εφαρμόζει και στην κατασκευή οθονών για άλλες συσκευές, όπως είναι οι φορητοί υπολογιστές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons