Η σειρά Galaxy S10 της Samsung θα αποτελείται από τρεις συσκευές

by George Polyzos • On 30-10-2018 • AT 2:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Samsung φέρεται να ετοιμάζει τις τρεις νέες συσκευές που θα αποτελούν τη νέα σειρά Galaxy S10, εκ των οποίων η μία θα είναι ικανή να προσφέρει πρόσβαση σε δίκτυα 5G.

Παράλληλα, η κορεατική εταιρεία φέρεται να ετοιμάζει και το αναμενόμενο εδώ και αρκετό καιρό αναδιπλούμενο smartphone. Το σύνολο των αποκαλύψεων έγινε στο Bloomberg από μη κατονομαζόμενη πηγή, πιθανότατα στέλεχος της ίδιας της Samsung.

Το βασικό μοντέλο της σειράς Galaxy S10, σύμφωνα με το Bloomberg, θα διαθέτει οθόνη AMOLED διαγωνίου 5,8 ιντσών και τριπλή κύρια κάμερα που θα διαθέτει έναν «κανονικό» φακό, έναν ευρυγώνιο και έναν τηλεφακό. Επιπρόσθετα, θα διαθέτει in-display σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος και εμπρόσθια κάμερα που επίσης θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Το Plus μοντέλο της σειράς θα έχει τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά με τη διαφορά ότι θα διαθέτει οθόνη μεγαλύτερης διαγωνίου. Η «οικονομική» συσκευή της σειράς S10 θα διαθέτει flat AMOLED οθόνη και πιθανότατα σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος τοποθετημένο στο πλάι. Το δημοσίευμα δεν αναφέρει κάτι για τις κάμερες αλλά θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι θα διαθέτει κύρια κάμερα αποτελούμενη από έναν φακό.

Σχετικά με το foldable smartphone της Samsung, το δημοσίευμα του Bloomberg θεωρεί ότι θα είναι η προσπάθεια της εταιρείας να κυριαρχήσει σε μία νέα αγορά, η οποία ωστόσο έχει τις προοπτικές να μεγαλώσει μελλοντικά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι και σήμερα κανένας κατασκευαστής δεν έχει παρουσιάσει συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη, ενώ η Huawei υπόσχεται ότι θα παρουσιάσει τη δική της σύντομα.

Από την Κορέα, ανάλογα δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του in-display σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος στην σειρά Galaxy S10. Παράλληλα, γίνεται λόγος για διαφοροποίηση των συσκευών ανάλογα με τον επεξεργαστή που θα «φοράνε». Σύμφωνα με την κορεατική ιστοσελίδα ETNews θα υπάρχει διαφοροποίηση στον σχεδιασμό των μοντέλων που θα έχουν επεξεργαστή Exynos από αυτά που θα διαθέτουν επεξεργαστή Snapdragon της Qualcomm.

Το κορεατικό δημοσίευμα δεν αναφέρει τον τύπο των επεξεργαστών που θα επιλεγούν από την Samsung για τη σειρά Galaxy S10, αλλά ήδη η Samsung έχει ανακοινώσει ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει στην κατασκευή επεξεργαστών (Exynos) αρχιτεκτονικής 7nm. Επιπλέον, η TSMC θα αναλάβει την κατασκευή επεξεργαστών 7nm για την Qualcomm οι οποίοι θα εξοπλίσουν τις επόμενες Android ναυαρχίδες, άρα και την οικογένεια Galaxy S10 σε ορισμένες αγορές.

Η οικογένεια συσκευών Galaxy S10 αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή της είτε στις αρχές Ιανουαρίου στο CES 2018, στο Λας Βέγκας, είτε στα τέλη Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια του MWC 2018 στην Βαρκελώνη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons