Η Samsung θέλει να βάλει την μπροστινή κάμερα μέσα στην οθόνη

by George Polyzos • On 22-10-2018 • AT 1:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η τελευταία τάση στον κόσμο των smartphones, από το iPhone X και έπειτα, είναι η εγκοπή στην κορυφή της οθόνης στην οποία φιλοξενείται η εμπρόσθια κάμερα μαζί με πρόσθετο εξοπλισμό, αν είναι διαθέσιμος.

Η Samsung φέρεται να επιθυμεί την αλλαγή αυτής της τάσης, δημιουργώντας μία καινούργια. Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν την κορεατική εταιρεία να σχεδιάζει εντός του 2019 το λανσάρισμα μία νέας τεχνολογίας που θα φέρνει την εμπρόσθια κάμερα τοποθετημένη εντός της οθόνης, απαλείφοντας έτσι ολοκληρωτικά το notch.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα GSM Arena, η Samsung ήδη εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η μόνη εταιρεία που έχει μείνει μακριά από τις… εγκοπές, μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Παράλληλα με την δημιουργία της in-display front camera, η ερευνητική ομάδα της Samsung πειραματίζεται και με άλλες παρεμφερείς τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα την τοποθέτηση κάτω από την οθόνη και του σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος των μελλοντικών συσκευών της.

Παρόλα αυτά, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο το Galaxy S10, η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας η παρουσίαση της οποίας απέχει πλέον λίγους μήνες, να μην προλάβει να ενσωματώσει κάποια από τις παραπάνω τεχνολογίες. Το σίγουρο είναι ότι η Samsung φιλοδοξεί να δημιουργήσει μελλοντικά το απόλυτο bezel-less smartphone του οποίου η οθόνη θα καλύπτει στην κυριολεξία το σύνολο της εμπρόσθια επιφάνειας της συσκευής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons