Η Samsung προτρέπει για την ανταλλαγή του Note 7

by Nikos Kaimakamis • On 22-09-2016 • AT 11:48 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-galaxy-note7-bleu-011

Με τον ρυθμό ανταλλαγής των Galaxy Note 7 στις ΗΠΑ να μην είναι ο αναμενόμενος, η Samsung εντείνει τις προτροπές προς τους πελάτες της. 

Σύμφωνα με το Verge, στις ΗΠΑ έχει γίνει η ανταλλαγή μόνο του 25% των Galaxy Note 7 με την προβληματική μπαταρία. Το ποσοστό αυτό ήταν στο 13% την περασμένη εβδομάδα, επομένως υπάρχει αύξηση στην κινητοποίηση του κοινού, αλλά η Samsung θέλει να ευαισθητοποιηθούν περισσότερο οι κάτοχοι του ενδεχομένως επικίνδυνου Galaxy Note 7. Σύμφωνα με το CNet, η Samsung έχει ήδη αποστείλει 500.000 μονάδες σε διάφορα σημεία πώλησης για τους σκοπούς της αντικατάστασης των προβληματικών μονάδων.

Εκτός από αυτές τις κινήσεις, η Samsung θα προβεί και σε πιο επιθετική πολιτική ενημέρωσης, καθώς σχεδιάζει να στέλνει συνεχώς ένα μήνυμα υπενθύμισης στους κατόχους προβληματικών Galaxy Note 7 προκειμένου να το αντικαταστήσουν με μία νεότερη και ασφαλή μονάδα. Τα μηνύματα αυτά δεν θα σταματούν μέχρι να πάει ο καταναλωτής στο κατάλληλο σημείο αντικατάστασης της συσκευής του.

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με το Sammobile, έχουν σημειωθεί περισσότερα από 70 περιστατικά έκρηξης ή φωτιάς σε Samsung Galaxy Note 7, λόγω της προβληματικής του μπαταρίας ενώ αυτό φόρτιζε. Το πρόγραμμα αντικατάστασης των ελαττωματικών συσκευών είναι σε ισχύ από τη Samsung, η οποία έχει ανακαλέσει όλες τις προβληματικές συσκευές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons