Η Samsung προσφέρει περισσότερες στιλιστικές επιλογές για το Gear S2

by George Polyzos • On 10-09-2015 • AT 9:05 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung Gear S2_Alessandro Mendini2

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Ιταλό σχεδιαστή Alessandro Mendini, για την κυκλοφορία αποκλειστικών αξεσουάρ για το νέο smartwatch Gear S2.

Με τη συνεργασία αυτή, οι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από επιλογές, ώστε να προσαρμόσουν το smartwatch τους στο δικό τους γούστο και στυλ.

Το Samsung Gear S2 διατηρεί την εμφάνιση και το σχεδιασμό ενός ρολογιού που επιτρέπει στον χρήστη να παραμένει συνδεδεμένος και να είναι πάντα στην ώρα του, καθώς η μπαταρία του διαρκεί 2-3 ημέρες.

Με μοναδικά, πολύχρωμα φόντα για την οθόνη και λεπτά, στιλάτα λουράκια, η συλλογή του Alessandro Mendini για το Samsung Gear S2 βοηθά τους χρήστες να εκφράζουν το προσωπικό τους στυλ, σύμφωνα με το δικό τους γούστο.

Ο Alessandro Mendini έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του σύγχρονου Ιταλικού design και είναι γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει διαφορετικές ιδέες και ερεθίσματα, ανεβάζοντας τον πήχη στο design και ξεπερνώντας τις συμβατικές έννοιες της τέχνης.

Samsung Gear S2_Alessandro Mendini

Η σχεδιαστική του προσέγγιση συναντά τη φιλοσοφία της Samsung σχετικά με την δημιουργία wearable συσκευών, που επαναπροσδιορίζουν την επικοινωνία των ανθρώπων, συνδυάζοντας τη χρηστικότητα και το στυλ.

«Πιστεύω ότι το ρολόι είναι μία από τις πιο ακριβείς και πολύτιμες συσκευές, που έχει κατασκευάσει ο άνθρωπος. Η Samsung κατάφερε, με επιτυχία, να επανεφεύρει τη συσκευή στη νέα σύγχρονη εποχή», ανέφερε ο Alessandro Mendini. «Η συνεργασία με τον παγκόσμιο ηγέτη στη βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη και ξεχωριστή. Δουλέψαμε μαζί, συνδυάζοντας το στυλ ενός παραδοσιακού ρολογιού με τις καινοτομίες του ψηφιακού κόσμου, δημιουργώντας μια συλλογή με μοναδικό σχεδιασμό».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons