Η Samsung παρουσιάζει τον πρώτο Android εκτυπωτή

by George Polyzos • On 12-09-2014 • AT 10:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Samsung Printer Powered by Android

Η Samsung ανακοίνωσε δέκα νέα μοντέλα πολυμηχανημάτων (MFPs) που θα κυκλοφορήσουν στην ευρωπαϊκή αγορά. Ωστόσο, η πραγματική είδηση είναι ότι πρόκειται για τους πρώτους εκτυπωτές στο είδος τους που διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Android.

Τα πολυμηχανήματα με λειτουργικό Android θα διαθέτουν το Samsung Smart UX Center, την ίδια τεχνολογία αφής που διαθέτει και η σειρά Samsung Galaxy σε smartphones και tablets, ώστε να λειτουργούν ανεξάρτητα, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με ηλεκτρονικό υπολογιστή, προσφέροντας ένα εύχρηστο περιβάλλον χρήσης.

Η νέα σειρά Samsung Smart MultiXpress MFPs διαθέτει οθόνη αφής 10,1 ιντσών που προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιήσουν αναζήτηση και να εκτυπώσουν από web browsers, emails, χάρτες, εικόνες και άλλους τύπους περιεχομένου, χωρίς να απαιτείται σύνδεση με υπολογιστή ή server. Η οθόνη αφής προσφέρει, επίσης, τη δυνατότητα για προεπισκόπηση εγγράφων, καθώς και για επεξεργασία και σχολιασμό.

Επιπρόσθετα, το λειτουργικό σύστημα Android OS προσφέρει στη σειρά Samsung Smart MultiXpress MFPs τη δυνατότητα συνδεσιμότητας, όπου και αν βρίσκεται ο χρήστης, μέσω του Samsung Cloud Print, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τη συνδεσιμότητα και τις δυνατότητες προσαρμογής στις ανάγκες του χρήστη.

Επιπλέον, όλα τα πολυμηχανήματα της σειράς Smart MultiXpress είναι συμβατά με την πλατφόρμα λύσεων εκτύπωσης της Samsung XOA (eXtensible Open Architecture) και μπορούν να παραμετροποιηθούν για να καλύψουν τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Τα νέα πολυμηχανήματα διαθέτουν τεχνολογία NFC Pro, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Β2Β αγοράς. Με την προσθήκη του νέου Samsung NFC Pro (πωλείται ξεχωριστά), οι χρήστες αποκτούν εύκολη πρόσβαση στα νέα πολυμηχανήματα για mobile printing μέσω smartphones, καθώς και βελτιωμένες λειτουργίες διαχείρισης ΙΤ, όπως τη δυνατότητα για πιο εύκολη «αντιγραφή» των ίδιων ρυθμίσεων ασφαλείας σε πολλαπλά πολυμηχανήματα, απλώς με ένα άγγιγμα του NFC Pro.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons