Η Samsung παρουσιάζει νέο Curved Soundbar

by George Polyzos • On 30-01-2015 • AT 12:34 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Samsung Curved Soundbar_1

Η Samsung παρουσίασε το νέο Curved Soundbar HW-H7501, το οποίο εφαρμόζει πλήρως στην καμπύλη των Curved UHD τηλεοράσεων της εταιρείας και προσφέρει αυξημένη εμπειρία θέασης.

Το HW-H7501 συνδυάζει την κομψότητα με μια ξεχωριστή εμπειρία ήχου. Χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό, τη λεπτή κατασκευή και το κομψό φινίρισμα αλουμινίου, το Curved Soundbar συμπληρώνει τις Samsung Curved UHD τηλεοράσεις, ακολουθώντας αρμονικά την καμπυλότητά τους.

Η καμπυλότητα του Curved Soundbar σε συνδυασμό με την τεχνολογία Surround Sound Expansion, προσφέρει καθηλωτικό ήχο. Με 320 watt κρυστάλλινου ήχου, surround 8.1 καναλιών και επιπλέον ενσωματωμένα πλαϊνά ηχεία, το ηχητικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Παράλληλα, η τεχνολογία TV Sound Connect κάνει πολύ εύκολη την ασύρματη σύνδεση του Curved Soundbar με την τηλεόραση, μέσω Bluetooth. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η χρήση καλωδίων, διατηρώντας τον χώρο σε τάξη και αναδεικνύοντας στο μέγιστο το λεπτό και κομψό σχεδιασμό των δύο συσκευών.

Samsung Curved Soundbar_2

Το Bluetooth Hi-Fi Codec επιτυγχάνει τη μεταφορά του υψηλής ποιότητας ήχου ασύρματα από τη Samsung τηλεόραση στο Curved Soundbar, χωρίς απώλειες. Επιπλέον, στην περίπτωση που η Samsung Curved τηλεόραση είναι τοποθετημένη στον τοίχο, το Curved Soundbar, εφαρμόζει σαν ένα σώμα με την τηλεόραση, χωρίς να απαιτείται επιπλέον βάση στήριξης. Η ευκολία της χρήσης, όμως, δεν μένει μόνο εκεί, καθώς και ο χειρισμός του Soundbar και της τηλεόρασης γίνεται με ένα μόνο τηλεχειριστήριο ή ακόμα και από το smartphone του χρήστη.

Το Samsung Curved Soundbar είναι συμβατό με τα μοντέλα Samsung τηλεοράσεων 2014: Η8000, ΗU7200, HU8200, HU8500.

[Δ.Τ. Samsung Electronics]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons