Η Samsung παρουσίασε νέα σειρά τηλεοράσεων τεχνολογίας SUHD

by George Polyzos • On 09-01-2015 • AT 1:34 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

SUHD 9500_2

Η Samsung παρουσίασε κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES τη νέα της σειρά τηλεοράσεων με την προηγμένη τεχνολογία SUHD και βελτιωμένες δυνατότητες Smart με λειτουργικό Tizen.

Με τη σειρά των τηλεοράσεων SUHD η Samsungθεωρεί ότι θέτει νέα standards για το premium UHD περιεχόμενο και ότι «ανεβάζει τον πήχη στην εμπειρία θέασης». Η τεχνολογία νάνο-κρυστάλλων των SUHD TV μεταδίδει διαφορετικά χρώματα φωτός ανάλογα με τη δυνατότητά τους να παράγουν τη μέγιστη χρωματική ευκρίνεια. Η τεχνολογία αυτή παράγει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, 64 φορές παραπάνω απ’ ότι η συνηθισμένη τηλεόραση.

Επιπλέον, η τεχνολογία SUHD αναλύει αυτόματα τη φωτεινότητα των εικόνων και αποδίδει τη μέγιστη αντίθεση, προβάλλοντας εικόνες με βαθύ μαύρο ή πιο φωτεινά χρώματα, ακόμη και 2,5 φορές παραπάνω, σε σύγκριση με τη συμβατική τηλεόραση.

Επιπρόσθετα, το 2015, όλες οι Samsung Smart TVs, συμπεριλαμβανομένης της νέας SUHD TV, θα διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Tizen. Χάρη στο συγκεκριμένο λογισμικό, η νέα Smart TV πλατφόρμα της Samsung δεν προσφέρει μόνο ποικιλία από νέα χαρακτηριστικά, αλλά και έξυπνη πρόσβαση σε περιεχόμενο.

Η Samsung θα κυκλοφορήσει τρεις νέες σειρές SUHD TVs – JS9500, JS9000 και JS8500 – σε εννέα μεγέθη οθόνης από 48 έως 88 ιντσών, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες, επιλέγοντας την καλύτερη ποιότητα εικόνας.

[Δ.Τ. Samsung]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons