Η Samsung λανσάρει τα Note 5 και S6 edge+ στις 12 Αυγούστου

by George Polyzos • On 15-07-2015 • AT 12:32 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

GALAXY S6 EDGE_Black Dynamic

Σύμφωνα με νέες αναφορές στον διεθνή Τύπο η Samsung πρόκειται να λανσάρει στις 12 Αυγούστου όχι μία αλλά δύο νέες συσκευές, το Note 5 και το Galaxy S6 edge+.

Την αποκάλυψη έκανε η ιστοσελίδα SamMobile, σε συνέχεια δημοσιευμάτων από την Κορέα, τονίζοντας ότι η Samsung θα τολμήσει το λανσάρισμα δύο κορυφαίων συσκευών συγχρόνως παρά τον κίνδυνο που ελλοχεύει στο να επικαλύψει το ένα τις πωλήσεις του άλλου.

Τα δύο phablets θα παρουσιαστούν επίσημα στις 12 Αυγούστου και η εμφάνισή τους στα καταστήματα επιλεγμένων αγορών (Αμερική και Ασία) θα ξεκινήσει από τις 21 Αυγούστου. Παράλληλα με τις δύο συσκευές η Samsung στην ίδια ημερομηνία σκοπεύει να λανσάρει επίσημα και το Samsung Pay, τουλάχιστον για την αμερικανική και την κορεατική αγορά.

Ενδέχεται οι δύο συσκευές να προηγηθούν στις αγορές της Αμερικής και της Ασίας, όπου οι καταναλωτές στρέφονται κατά κύριο λόγο στις συσκευές phablet, για να ακολουθήσει ένα δεύτερο λανσάρισμα αργότερα το φθινόπωρο στις υπόλοιπες, πιο “παραδοσιακές” αγορές της Ευρώπης και της Ρωσίας.

Στο δημοσίευμα περιλαμβάνονται και μια σειρά από πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο συσκευών. Έτσι, πληροφορούμαστε ότι το Galaxy Note 5 δεν θα διαθέτει υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD, θα έχει εξαιρετικά λεπτά bezel ενώ θα διατίθεται σε τέσσερις χρωματικές επιλογές (ασημί, χρυσό, μαύρο και λευκό).

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το Galaxy Note 5 θα είναι η πρώτη συσκευή της Samsung που θα έρχεται με μνήμη RAM μεγέθους 4GB. Επιπλέον, η S Pen θα ενσωματώνει και αυτή μια σειρά σχεδιαστικών αλλαγών που θα την κάνουν να μοιάζει περισσότερο με μία κανονική πένα, ενώ θα έρχεται στο ίδιο χρώμα με τη συσκευή.

Σε ότι αφορά το Galaxy S6 edge+ θα χρησιμοποιεί το SoC Exynos 7420 και όχι το Snapdragon 808 για το οποίο υπήρχε έντονη φημολογία το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, η νέα κορυφαία συσκευή της Samsungθα διαθέτει 3GB μνήμης RAM.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons