Η Samsung ετοιμάζει το Galaxy Beyond X με έξι συνολικά κάμερες και 5G

by George Polyzos • On 21-11-2018 • AT 1:57 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η νέα σειρά συσκευών Samsung Galaxy S10 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στις αρχές του έτους, με τις νεότερες φήμες να θεωρούν ότι πιθανότερο είναι οι ανακοινώσεις να γίνουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Γενική είναι η αντίληψη ότι μετά την απώλεια μέρους των μεριδίων αγοράς της Samsung (που κερδήθηκαν από κινέζους κατασκευαστές), η κορεατική εταιρεία δείχνει αποφασισμένη να αλλάξει τα δεδομένα με τα μοντέλα που θα παρουσιάσει εντός του 2019. Όλοι λοιπόν αναμένουν ότι το επερχόμενο Galaxy S10 θα αποτελεί μία σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τα πρόσφατα μοντέλα της Samsung.

Μάλιστα, δημοσίευμα της Wall Street Journal θεωρεί ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει, όχι τρία, αλλά τέσσερα μοντέλα που θα εντάσσονται στη νέα σειρά Galaxy S. Οι τρεις από τις συσκευές θα είναι η «κλασσική» σειρά Galaxy S10 και αναμένεται να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress.

Ωστόσο, ενδιαφέρον παρουσιάζει η τέταρτη συσκευή Galaxy S η οποία, σύμφωνα με την WSJ, θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στην άνοιξη του 2019 και θα είναι διαθέσιμη μόνο στις αγορές των ΗΠΑ και της Κορέας. Έως τώρα η εν λόγω συσκευή είναι γνωστή μόνο με την κωδική ονομασία Beyond X.

Οι πληροφορίες της WSJ θέλουν το Beyond X να υποστηρίζει την πρόσβαση σε δίκτυα τεχνολογίας 5G ενώ θα ενσωματώνει συνολικά 6 αισθητήρες κάμερας. Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη η Samsung έχει λανσάρει το Galaxy A9 με τετραπλή κύρια κάμερα και μονή κάμερα πάνω από την οθόνη. Το Beyond X θα πάει, κατά τα φαινόμενα, ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας τετραπλή κύρια κάμερα και διπλή εμπρόσθια κάμερα.

Σε επίπεδο οθόνης το Beyond X φέρεται να διαθέτει οθόνη διαγωνίου 6,7 ιντσών, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της σειράς Galaxy S10 θα κινούνται από τις 5,8 ίντσες (όσο και το σημερινό S9) έως τις 6,4 ίντσες (δηλαδή λίγο μεγαλύτερο από το S9+). Οι κάμερες στην mainstream σειρά S10 θα κυμαίνονται από τρείς έως πέντε, εμπρός και πίσω, ανάλογα με το μοντέλο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληροφορία ότι η Samsung εξετάζει το ενδεχόμενο να προσθέσει στα μοντέλα της σειράς S10 και ικανότητα αντίστροφης ασύρματης φόρτισης, ώστε να μπορούν να φορτίζουν άλλες συσκευές ή ασύρματα αξεσουάρ. Πρόκειται για την λειτουργία που πρωτοείδαμε στο Mate 20 Pro της Huawei.

Όλα τα παραπάνω, Galaxy S10 και Beyond X, θα έρθουν μαζί με το αναδιπλούμενο smartphone για το οποίο ήδη μας έχει προϊδεάσει η Samsung. Μάλιστα, η WSJ σημειώνει ότι υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο η αναδιπλούμενη συσκευή να ονομαστεί Galaxy Flex, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες επ’ αυτού.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons