Η Samsung ετοιμάζει τα Galaxy Fit και Galaxy Watch wearables

by Nikos Kaimakamis • On 17-05-2018 • AT 1:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Samsung έχει καταθέσει αιτήσεις για την καταχώριση των ονομάτων Galaxy Fit και Galaxy Watch, στοιχείο που δείχνει ότι ετοιμάζει δύο νέα προϊόντα. 

Σύμφωνα με τις αιτήσεις καταχώρισης των εμπορικών ονομάτων από την πλευρά της Samsung, το επόμενο smartwatch της κορεάτικης εταιρείας θα έχει το όνομα Galaxy Watch, ενώ το Galaxy Fit θα είναι ένα wearable το οποίο θα απευθύνεται σε όσους θέλουν να ενισχύσουν με έναν ψηφιακό βοηθό την κάθε τους προπόνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung χρησιμοποιεί τα ονόματα Galaxy Watch και Galaxy Fit, αλλά κλήθηκε να καταθέσει εκ νέου αίτηση εμπορικής χρήσης των εν λόγω ονομάτων μιας και θεωρήθηκε ότι έχουν εγκαταλειφθεί.

Σε αυτή τη φάση δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τον τεχνικό εξοπλισμό των νέων wearables της Samsung, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η επίσημη παρουσίασή τους θα γίνει μαζί με την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου της σειράς των Galaxy smartphones.

Το σίγουρο είναι ότι η Samsung θα συνεχίσει να επενδύει όσο περισσότερο μπορεί στο όνομα Galaxy, εμφανίζοντάς το σε διάφορες παραλλαγές mobile συσκευών. Από την άλλη πλευρά, το όνομα Gear είναι εκείνο που μάλλον θα εγκαταλειφθεί.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons