Η Samsung επιστρέφει στα fitness wearables

by Nikos Kaimakamis • On 03-06-2016 • AT 1:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-gear-fit2

Μία νέα γκάμα fitness wearables παρουσιάζει η Samsung, με το λανσάρισμα των Gear Fit 2 και του ακουστικού Gear Icon X.

Το Samsung Gear Fit 2 είναι ένα fitness wearable που έχει ως σκοπό του να συνοδεύει τον κάτοχό του στις προπονήσεις του και όλες τις δραστηριότητές του. Το Gear Fit 2 είναι αδιάβροχο, υποστηρίζει ασύρματη τεχνολογία Bluetooth 4.2, έχει αισθητήρα μέτρησης καρδιακού ρυθμού και GPS.

O εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος είναι 4 GB, η τιμή του στις ΗΠΑ διαμορφώνεται στα 179 δολάρια, ενώ η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία τριών ή τεσσάρων ημερών, ανάλογα με τη χρήση.

Το Samsung Gear Fit 2 είναι συμβατό με smartphones που έχουν λειτουργικό Android 4.4 και ανώτερο και μνήμη RAM 1.5 GB, ενώ το δικό του λειτουργικό σύστημα είναι Tizen OS. H οθόνη του έχει διαγώνιο 1.5 ίντσας και είναι τεχνολογίας AMOLED. H μνήμη RAM του Samsung Gear Fit 2 είναι 512 ΜΒ.

Το Samsung Gear Icon X είναι ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών που εκτός από την ακρόαση μουσικής, μπορούν να λειτουργήσουν και ως fitness wearables.

Samsung-Gear-iconx

Τα Samsung Gear IconX συνεργάζονται με το S Health app, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 4 GB για διάφορες χρήσεις. Μπορούν να συνδέονται ασύρματα με smartphones με λειτουργικό Android 4.4 και τουλάχιστον 1.5 GB μνήμης RAM.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons