Η Samsung επεκτείνει τη σειρά Galaxy

by George Polyzos • On 01-07-2014 • AT 9:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung

 

Το portfolio της κορεατικής Samsung στις οικονομικές συσκευές Galaxy επεκτείνεται με τέσσερα νέα μοντέλα και ιδιαίτερα σημεία αναφοράς το λειτουργικό Android 4.4 και το επανασχεδιασμένο περιβάλλον χρήσης TouchWiz.

Καταρχήν, ανακοινώθηκε το Galaxy Core II, το οποίο ενσωματώνει οθόνη WVGA διαγωνίου 4,5 ιντσών και τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,2GHz, κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel και LED flash, ενώ η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 2.000mAh.

Ακολουθεί το λιγότερο «ισχυρό» Galaxy Ace 4, με οθόνη διαγωνίου 4 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2GHz, μπαταρία 1.800 mAh, κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel και υποστήριξη δικτύων LTE. Παράλληλα, η συσκευή θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση 3G, αλλά με επεξεργαστή 1GHz και μπαταρία χωρητικότητας 1.500mAh.

Τρίτο στη σειρά είναι το Galaxy Young 2, ένα smartphone με οθόνη HGVA διαγωνίου 3,5 ιντσών, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, κάμερα 3 Megapixel και μπαταρία 1.300 mAh. Τελευταίο, ακολουθεί το GalaxyStar 2, το οποίο θα διαθέτει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Young 2, με τη διαφορά ότι θα έχει κάμερα ανάλυσης 2 Megapixel.

Κοινό σημείο αναφοράς και για τις τέσσερις νέες οικονομικές συσκευές της Samsung είναι η χρήση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4 KitKat, σε συνδυασμό με την τελευταία έκδοση του TouchWiz. Η τιμή και η διαθεσιμότητα δεν ανακοινώθηκε για καμία από τις συσκευές.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons