Η Samsung διατεθειμένη να «επιταχύνει» τις πωλήσεις του Galaxy Note 9

by George Polyzos • On 09-08-2018 • AT 2:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ενώ η Samsung ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note 9, αναλυτές εκτιμούν ότι η κορεατική εταιρεία αγωνιά για την εμπορική πορεία της νέας της ναυαρχίδας.

Δημοσιεύματα στην Κορέα εκτιμούν ότι η Samsung θα έχει στο αμέσως επόμενο διάστημα να ανταγωνιστεί δύο πολύ επίφοβους αντιπάλους: από την μία την Apple και από την άλλη την Huawei. Η πρώτη αναμένεται να λανσάρει στις αρχές του φθινοπώρου τη νέα της τριπλέτα συσκευών. Η δεύτερη φέρεται να ετοιμάζει το επόμενο μέλος της σειράς Mate, το οποίο φημολογείται ότι θα διαθέτει τριπλή κάμερα, OLED εύκαμπτη οθόνη, μεγάλη μπαταρία και in-display τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος.

Επιπλέον με τα παραπάνω, οι σχετικά χαμηλές εμπορικές επιδόσεις της σειράς Galaxy S9 δημιουργούν πρόσθετο άγχος καθώς το επερχόμενο Note 9 αναμένεται να έχει αρκετές ομοιότητες με το Galaxy S9+. Επιπρόσθετα, αρκετούς πονοκεφάλους προκάλεσαν και οι επανειλημμένες διαρροές που σχετίζονταν με το phablet γεγονός που στέρησε την «αίσθηση αγωνίας» για τα χαρακτηριστικά του Note 9.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Korea Herald και με δεδομένα όλα τα παραπάνω, η Samsung φέρεται να λαμβάνει «μέτρα της τελευταίας στιγμής ώστε να επιταχυνθούν οι πωλήσεις των νέων συσκευών». Ένα από αυτά τα μέτρα είναι η έναρξη των προ-παραγγελιών νωρίτερα από το καθιερωμένο, κατά μία ημέρα, αν και παραμένει άγνωστο αν αυτό θα φέρει νωρίτερα και τις παραδόσεις των συσκευών ή την φυσική τους παρουσία στα καταστήματα.

Προφανώς η διαφορά της μίας ημέρας δεν πρόκειται να αλλάξει δραματικά τα πράγματα ωστόσο είναι ενδεικτικό των προθέσεων της Samsung να κάνει ότι μπορεί για να μεγιστοποιήσει τον εμπορικό αντίκτυπο του Note 9. Ουσιαστικός στόχος για την Samsung παραμένει να καταφέρει να πουλήσει όσο περισσότερα Note 9 μπορέσει πριν η νέα τριπλέτα της Apple δει το φως της δημοσιότητας.

Όπως όλα δείχνουν το Galaxy Note 9 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Κορέα από τις 12 Αυγούστου, ενώ η άφιξή του στην ευρωπαϊκή ήπειρο αναμένεται στις 24 Αυγούστου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons