Η Samsung βάζει την τεχνολογία στις επιχειρήσεις

by Nikos Kaimakamis • On 29-04-2015 • AT 3:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Samsung-Gear-VR

Η Samsung θέλει να φέρει τόσο την τεχνολογία των smartwatches όσο και τα virtual reality headsets στο μοντέρνο επιχειρησιακό περιβάλλον. 

Αυτή τη στιγμή, η Samsung ασχολείται με τον τελικό καταναλωτή, αλλά, σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρει το Sammobile, η κορεάτικη εταιρεία αποσκοπεί στις επιχειρήσεις, όπου θέλει να δει να μπαίνουν τα virtual reality και τα wearable προϊόντα της. Με αυτόν τον τρόπο θα μπει στον εργασιακό χώρο ένα στοιχείο fun και παιχνιδιού, με την εργασιακή καθημερινότητα να γίνεται πιο ευχάριστη με την βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας.

Ειδικά για τα smartwatches, εκτιμάται ότι η φιλοσοφία του BYOD, του Bring Your Own Device, δηλαδή, θα μπορεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο πώς αλληλεπιδρούν οι εργαζόμενοι με το περιβάλλον εργασίας τους. Η Samsung έχει ήδη παρουσιάσει λύσεις για την εφαρμογή τόσο των smartwatches της όσο και του Samsung Gear VR, του Headset δυνητικής πραγματικότητας, σε ένα μοντέρνο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ενδιαφέρον για εφαρμογές και χρήσεις της δυνητικής πραγματικότητας έχουν οι εταιρείες που κατασκευάζουν αυτοκίνητα, με την προβολή βίντεο με τη δυνατότητα εμβύθισης για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ενώ μπορούν να δημιουργηθούν αντίστοιχες εφαρμογές για virtual tours, για τόπους, χώρους και άλλες δυνατότητες. Φαίνεται πως η Samsung δεν αποκλείει ακόμα και την κατασκευή ειδικών συσκευών για εμπορική χρήση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons