Η Samsung αποκάλυψε το Gear VR

by George Polyzos • On 05-09-2014 • AT 8:53 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Gear VR_2

Η Samsung ανακοίνωσε μία νέα γενιά wearable τεχνολογίας, το Gear VR Innovator Edition, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαύσουν κινηματογραφικές εμπειρίες σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

Ενισχυμένο με την τεχνολογία της Oculus, το Samsung Gear VR προσφέρει έναν εντελώς καινούριο τρόπο κατανάλωσης ψηφιακού περιεχομένου. Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Oculus, το Samsung Gear VR προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στη βιομηχανία.

Το Samsung Gear VR προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες σε υψηλή ανάλυση, χάρη στην οθόνη Quad HD Super AMOLED 5,7 ιντσών του Galaxy Note 4. Παράλληλα, το σετ εικονικής πραγματικότητας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει μεγάλη ευκολία στη χρήση, χάρη στα απαλά, εύκαμπτα και χαμηλού βάρους υλικά από τα οποία έχει κατασκευαστεί.

Είναι ασύρματο, άρα επιτρέπει στους χρήστες να βρεθούν σε ψηφιακούς κόσμους, χωρίς να χρειάζεται να είναι συνδεδεμένοι σε κάποιον υπολογιστή. Με μια πλούσια γκάμα αναβαθμισμένου περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ταινίες, παιχνίδια, βίντεο 360 μοιρών καθώς και εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Το Samsung Gear VR θα είναι διαθέσιμο σε λευκό χρώμα (Frost White), μέσω της online διανομής της Samsung και επιλεγμένων παρόχων μέσα στο έτος.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons