Η Samsung αναμένει παραδόσεις 45 εκ. Galaxy S6 το 2015

by George Polyzos • On 23-06-2015 • AT 12:44 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

GALAXY S6_Black Dynamic 21

Η Samsung αναμένει ότι για το 2015 οι παραδόσεις των δύο ναυαρχίδων της, του Galaxy S6 και του Galaxy S6 Edge, θα ξεπεράσουν τα 45 εκατομμύρια τεμάχια.

Η πρόβλεψη για παραδόσεις 45 εκατομμυρίων συσκευών Galaxy S6 φιλοξενείται σε πρόσφατη έκθεση της Deutsche Bank. Με δεδομένη την υψηλή τιμή διάθεσης των εν λόγω συσκευών ο συγκεκριμένος αριθμός παραδόσεων θα μπορούσε να σημαίνει υψηλά κέρδη για την εταιρεία.

Ωστόσο δεν πρέπει να παραβλέπεται το γεγονός ότι αρχικά υπήρχαν προβλέψεις από διάφορους αναλυτές της αγοράς που ήθελαν τις παραδόσεις να κινούνται στα υπέρ-αισιόδοξα επίπεδα των 70 εκατομμυρίων τεμαχίων.

Η ίδια η Samsung τοποθετεί τον πήχη στις 50 εκατομμύρια παραδόσεις, στόχος που θα μπορούσε να επιτευχθεί μέχρι το τέλος του έτους. Όπως σημειώνει το Android Headlines αυτά τα στοιχεία είναι παρόμοια με τις «πραγματικές» επιδόσεις του Galaxy S4, του οποίου οι πωλήσεις ξεπέρασαν τις 40 εκατομμύρια συσκευές.

Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge διαθέτουν σχεδόν πανομοιότυπο εξοπλισμό ενώ βασική διαφοροποίηση αποτελεί η καμπύλη οθόνη στο πλάι του S6 Edge. Οι δύο συσκευές διαθέτουν οθόνη διαγωνίου 5,2 ιντσών QHD, μνήμη RAM 3GB, οκταπύρηνο SoC Exynos 7420 στα 64-bit και κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel και σύστημα οπτικής σταθεροποίησης.

Σε επίπεδο λογισμικού «φοράνε» το λειτουργικό σύστημα Android 5.1 Lollipop σε συνδυασμό με το TouchWiz UI της Samsung, ενώ είναι τα πρώτα «μεταλλικά» smartphones που κατασκεύασε η Samsung.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons