Η Samsung ανακοινώνει το Gear Live

by George Polyzos • On 27-06-2014 • AT 3:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung_Gear_Live_Wine_Red_4

 

Η κορεατική Samsung ανακοίνωσε και αυτή με τη σειρά της ένα νέο smartwatch, που θα χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Android Wear της Google.

Πρόκειται για το Samsung Gear Live το οποίο είναι εξοπλισμένο με οθόνη Super AMOLED, διαγωνίου 1,63 ιντσών, που αποδίδει πιστά τα χρώματα σε υψηλή ευκρίνεια. Το ρολόι μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στο προσωπικό στυλ του χρήστη, ενώ η πρόσβαση στη συσκευή επιτυγχάνεται άμεσα, με ένα απλό άγγιγμα.

Το Gear Live διαθέτει πιστοποίηση IP67, για προστασία από το νερό και τη σκόνη, καθώς και λουράκι 22 χιλιοστών, το οποίο οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν, ανάλογα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις τους. Διαθέτει επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2GHz, αποθηκευτικό χώρο 4GB, μνήμη RAM μεγέθους 512MB, υποστηρίζει Bluetooth 4.0 ενώ η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 300mAh.

Η συσκευή θα επιτρέπει επίσης στους χρήστες να παρακολουθούν καλύτερα την υγεία και τη φυσική τους κατάσταση, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο μετρητή σφυγμών ο οποίος συνεργάζεται με πληθώρα εναλλακτικών εφαρμογών fitness. Το Gear Live είναι συμβατό με όλες τις συσκευές Android, από την έκδοση 4.3 και άνω.

Τέλος, το Samsung Gear Live δίνει τη δυνατότητα φωνητικών επιλογών, το γνωστό «Ok, Google», προκειμένου να λάβουν πληροφορίες, όπως, για παράδειγμα, την ώρα αναχώρησης μιας πτήσης, το σκορ ενός αγώνα, να καλέσουν ένα ταξί, να στείλουν ένα μήνυμα, να κάνουν κράτηση σε ένα εστιατόριο ή να θέσουν σε λειτουργία το ξυπνητήρι.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons