Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Microsoft ενώνουν τις δυνάμεις τους

by George Polyzos • On 20-11-2014 • AT 12:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

RealMadrid Microsoft

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Microsoft κατέληξαν σε υπογραφή συμφωνίας που στόχο έχει την επιτάχυνση της ψηφιακής και τεχνολογικής μεταμόρφωση της ομάδας.

Η συμμαχία αυτή, η οποία καθιστά τη Microsoft στρατηγικό τεχνολογικό συνεργάτη της Ρεάλ Μαδρίτης, θα αλλάξει ριζικά την εμπειρία που απολαμβάνουν τα μέλη και οι οπαδοί της ομάδας, παρέχοντας ψηφιακές υπηρεσίες οι οποίες θα είναι προσβάσιμες από οποιοδήποτε σημείο και οποιαδήποτε στιγμή μέσω μιας ευρείας γκάμας συσκευών (όπως PCs, tablets, smartphones και wearables).

Η συμφωνία προβλέπει μια σειρά από διαφορετικές πρωτοβουλίες και τεχνολογικές εξελίξεις, οι οποίες θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες. Οι εξελίξεις αυτές στοχεύουν στην ανάδειξη της Ρεάλ Μαδρίτης ως η ομάδα η οποία θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη και εκσυγχρονισμένη online εμπειρία στους οπαδούς της, χαράζοντας το δρόμο για την ψηφιακή μεταμόρφωση της αθλητικής βιομηχανίας.

Το πρώτο βήμα στη συνεργασία μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Microsoft είναι να χτίσουν μια ψηφιακή πλατφόρμα η οποία θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι Madridistas θα μπορούν να ακολουθούν την ομάδα τους και να μοιράζονται το κοινό τους πάθος. Μέσα από πρωτοποριακές τεχνολογίες, οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε περιεχόμενο και αποκλειστικές ψηφιακές υπηρεσίες, είτε βρίσκονται στο στάδιο, είτε στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος. Οι οπαδοί θα βελτιώσουν την επικοινωνία τους με τους παίκτες και την ομάδα, αποκτώντας μία ακόμη πιο προσωπική, άμεση και συναρπαστική εμπειρία.

Μια σειρά από online υπηρεσίες θα παρέχουν μια εμπλουτισμένη εμπειρία για την παρακολούθηση αγώνων, όπως η virtual πρόσβαση στο γήπεδο, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε αγώνα, επιλέγοντας το περιεχόμενο το οποίο θέλουν να δουν, τη στιγμή που θέλουν να το δουν και από οποιοδήποτε σημείο. Στόχος αυτής της τεχνολογικής πρωτοβουλίας είναι να αναδείξει τους Madridistas ως πρωταγωνιστές της δικής τους εμπειρίας, δίνοντας τους τη δυνατότητα τόσο να παρακολουθούν το περιεχόμενο που επιθυμούν, όσο και να δημιουργούν, αλλά και να το μοιράζονται με τους φίλους τους στα social media και σε άλλα ψηφιακά κανάλια.

Η συμφωνία αυτή παρέχει επίσης τη χρήση υπηρεσιών και συσκευών, όπως το Surface Pro 3, από τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο ως βασικά επαγγελματικά εργαλεία, στοχεύοντας στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της απόδοσης της ομάδας. Επιπλέον, θα υιοθετηθούν νέες εσωτερικές λύσεις επικοινωνίας και συνεργασίας, καθώς και οι πιο σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις, όπως το cloud computing ή big data.

Οι δύο οργανισμοί θα συνεργαστούν στην ανταλλαγή και βελτίωση της πρόσβασης σε χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις, όσο και με την τεχνολογική εφαρμογή τους σε αγωνιστικό επίπεδο. Παράλληλα, θα αξιολογηθεί η πιθανότητα δημιουργίας σχετικών ερευνητικών προγραμμάτων σε συνεργασία με τη Microsoft Research.

[Δ.Τ. Microsoft]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons