Η Qualcomm προαναγγέλλει νέο chipset για wearables

by George Polyzos • On 08-08-2018 • AT 12:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Qualcomm ξεκίνησε την αποστολή ηλεκτρονικών προσκλήσεων για ένα event που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου, στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως φαίνεται από την εν λόγω πρόσκληση η Qualcomm πρόκειται να ανακοινώσει, πιθανότατα, ένα νέο chipset για χρήση σε wearable συσκευές. Τελευταία κίνηση της εταιρείας στον συγκεκριμένο τομέα ήταν το Snapdragon Wear 2100 SoC που λανσαρίστηκε το 2016, ενώ στο ενδιάμεσο είχε ανακοινωθεί και η λύση Snapdragon Wear 1200.

Οι περισσότεροι αναλυτές ευελπιστούν ότι η Qualcomm θα καταφέρει να προσφέρει μία πλατφόρμα που θα προσφέρει καλύτερη διαχείριση ενέργειας στις συσκευές που φέρουν την πλατφόρμα λογισμικού Wear OS της Google. Προφανώς όλοι περιμένουν βελτιωμένες επιδόσεις και σε επίπεδο ταχύτητας και απόδοσης.

Ήδη από τον περασμένο Μάιο η Qualcomm και η Google έχουν επιβεβαιώσει ότι συνεργάζονται σε ένα νέου σχεδιασμού chipset για wearables, που θα μπορεί να προσαρμοστεί σε συσκευές διαφορετικών μεγεθών και έχοντας σημαντικά βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας. Παράλληλα, ενώ αναμένεται η Google να ανακοινώσει μέχρι το φθινόπωρο το δικό της Pixel Watch δεν αποκλείεται αυτή η συσκευή να «φοράει» το νέο SoC της Qualcomm.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons