Η Qualcomm καθυστερεί την παραγωγή του Snapdragon 836

by Nikos Kaimakamis • On 12-09-2017 • AT 10:44 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Σύμφωνα με φήμες που εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο, η παραγωγή του Qualcomm Snapdragon 836 SoC θα καθυστερήσει μέχρι τις αρχές του 2018. 

Σε πρώτη φάση είχε γίνει γνωστό ότι ο επεξεργαστής Snapdragon 836 της Qualcomm θα ήταν εκείνος που θα βρισκόταν στο εσωτερικό των Pixel 2 και Pixel 2 XL της Google, τα οποία και θα κάνουν την εμφάνισή τους το φθινόπωρο του 2018. Αυτό δεν φαίνεται να ισχύει τελικά, καθώς η Qualcomm φαίνεται ότι δεν είναι έτοιμη να λανσάρει το νέο της SoC πριν από την έλευση του 2018. Τα νέα μοντέλα της οικογένειας Google Pixel, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Phone Arena, θα έχουν στο εσωτερικό τους το Qualcomm Snapdragon 835 SoC.

Οι λόγοι για τους οποίους η Qualcomm φαίνεται να καθυστερεί τη διάθεση του Snapdragon 836 στους κατασκευαστές δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, αλλά εκτιμάται δεν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, παρά μόνο μία αλλαγή πολιτικής από την πλευρά της εταιρείας. Ο Qualcomm Snapdragon 836 θα κάνει την εμφάνισή του νωρίς μέσα στο 2018, επομένως θεωρείται δεδομένο ότι θα βρίσκεται ενσωματωμένος μέσα σε αρκετές νέες high end προτάσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους εκείνη την περίοδο.

Υπάρχουν, μάλιστα, εκτιμήσεις που θέλουν την Qualcomm να προχωρά σε αλλαγή της ονομασίας των SoC της με την αφορμή της παρουσίασης του Snapdragon 836.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons