Η Qualcomm εξελίσσει το Snapdragon 836 SoC

by Nikos Kaimakamis • On 06-06-2017 • AT 11:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μπορεί ο Snapdragon 835 να βρίσκεται ακόμα στην αρχή της καριέρας του, αλλά η Qualcomm φέρεται να εξελίσσει ήδη το Snapdragon 836 SoC. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει στο φως της διαδικτυακής δημοσιότητας το Android Headlines, δεν αποκλείεται να δούμε την Qualcomm να παρουσιάζει τον Snapdragon 836 μέχρι και το τέλος του έτους. Ο Snapdragon 836 αναμένεται να είναι μία παραλλαγή πάνω στα όσα προσφέρει ο Snapdragon 835, ο οποίος είναι βασισμένος στην αρχιτεκτονική των 10 nm.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι κατασκευαστές που σκοπεύουν να λανσάρουν κάποιο high end μοντέλο αργότερα μέσα στο 2017 και η Qualcomm φέρεται να θέλει να τους κάνει να διαλέξουν το νέο της chip.

Ωστόσο δεν είναι ακόμα σαφές το ποια είναι τα σχέδια της Qualcomm για την κυκλοφορία του Snapdragon 836 στην αγορά, αλλά αξίζει να τονιστεί ότι η εταιρεία έχει ήδη σημειώσει ότι έχει ξεκινήσει να ασχολείται με την παραγωγή του Snapdragon 845, ο οποίος θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία μέσα στο 2018 και θα είναι βασισμένος στην ομολογουμένως εντυπωσιακή αρχιτεκτονική των 7 nm.

Αυτό το chip θα είναι πιο ισχυρό από τους προκατόχους του, ενώ αναμένεται να βρει τη θέση του στο εσωτερικό των μελλοντικών ναυαρχίδων, όπως είναι το Samsung Galaxy S9, το LG G7 και άλλες παρόμοιες high end προτάσεις.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons