Η πρώτη επιχείρηση στην Ελλάδα με αποκλειστική χρήση ηλεκτρονικών πληρωμών

by George Polyzos • On 16-09-2015 • AT 9:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Tennis Square powered by MasterCard

Η MasterCard στηρίζει το Tennis Square, το οποίο αποτελεί την πρώτη ελληνική επιχείρηση που λειτουργεί αποκλειστικά με τη χρήση ανέπαφων πληρωμών και άλλων νέων τεχνολογιών.

Το Tennis Square είναι μία πρότυπη ακαδημία, που ιδρύθηκε από τους νέους επιχειρηματίες και προπονητές Τριάντη Αποστόλη και Φιλίππου Δημήτρη στην Αθήνα, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, για να προσφέρει στα μέλη της μια εξαιρετική αθλητική εμπειρία.

Η MasterCard υποστηρίζει τη «χωρίς μετρητά» πρωτοβουλία της Tennis Square, παρέχοντας την τεχνολογία και την εμπειρία του δικτύου της, με δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών σε όλους τους χώρους και υπηρεσίες της ακαδημίας. Όλες οι συναλλαγές γίνονται γρήγορα και εύκολα, απλά και μόνο με τη χρήση καρτών. Είτε πρόκειται για ανέπαφες συναλλαγές, είτε για συναλλαγές που πραγματοποιούνται με τη χρήση σταθερών ή mobile POS τερματικών, τα μέλη της Tennis Square απολαμβάνουν ασφαλείς ηλεκτρονικές πληρωμές σε κάθε τους δραστηριότητα στην ακαδημία.

Η ακαδημία Tennis Square ιδρύθηκε από τους Αποστόλη Τριάντη και Δημήτρη Φιλίππου, τον Οκτώβριο του 2011, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών αθλητικής και ψυχαγωγικής εκπαίδευσης. Το όραμα της ακαδημίας είναι η ανάπτυξη με γνώμονα τη βιωσιμότητα, την ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία. Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε ο νέος υπερσύγχρονος χώρος της Tennis Square, ένα διώροφο κτίριο με αθλητικές εγκαταστάσεις (4 γήπεδα τένις) διεθνών προδιαγραφών ITF, στο Μαρούσι.

FILIPPOU GERAMANIS TRIANTIS

Ο Αθανάσιος Γεραμάνης, Country Manager της MasterCard Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας σχολίασε σχετικά: «Για την MasterCard, η Tennis Square αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πως η εταιρία αντιμετωπίζει τις εξελίξεις στο χώρο της λιανικής, καθώς και το μέλλον της εμπειρίας των καταναλωτών, σε έναν κόσμο χωρίς μετρητά, αυτόν των ‘Cashless Pioneers’. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποστηρίζουμε την πρώτη ελληνική επιχείρηση που λειτουργεί χωρίς μετρητά, την Tennis Square. Δίνουμε έτσι στην ακαδημία τα εφόδια ώστε να αναπτύξει περαιτέρω τη λειτουργία της, αξιοποιώντας τις δεξιότητες, την τεχνολογία και το διεθνές δίκτυο συνεργατών της MasterCard».

Οι Αποστόλης Τριάντης και Δημήτρης Φιλίππου, συνιδιοκτήτες της ακαδημίας Tennis Square, δήλωσαν επίσης, «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία αυτή, καθώς ανέκαθεν υιοθετούσαμε την καινοτομία στη λειτουργία της ακαδημίας μας, παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Η ταχύτητα και η ευκολία στις συναλλαγές ήταν πάντα πρωταρχικό ζητούμενο σε ένα χώρο άθλησης, όπου οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και απαιτητικοί και το περιβάλλον ιδιαίτερα δυναμικό. Σε αυτό το νέο περιβάλλον που καταργεί τα μετρητά, όλες οι συναλλαγές είναι πιο γρήγορες και πιο εύκολες, ενώ οι πελάτες μας αισθάνονται πιο ασφαλείς χωρίς την υποχρέωση να φέρουν μετρητά. Τέλος, τόσο εμείς όσο και τα μέλη μας, απολαμβάνουμε τα οφέλη από την πλήρη διαφάνεια στις συναλλαγές. Είμαστε περήφανοι που είμαστε η πρώτη ελληνική επιχείρηση που κάνει αυτό το βήμα, καθώς αυτό τοποθετεί επίσης την ακαδημία μας στο παγκόσμιο δίκτυο των επιχειρήσεων της MasterCard, ‘Cashless Pioneers’».

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons