Η προσωπική βοηθός MAIC σε όλα τα tablets της MLS

by George Polyzos • On 18-07-2014 • AT 10:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

MLSiQTab-10-3G_ MAIC

 

Η MLS Πληροφορική ανακοίνωσε την ενσωμάτωση της προσωπικής βοηθού MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) σε όλα τα μοντέλα tablets που διαθέτει η εταιρεία στην αγορά.

Η λειτουργία MAIC θα επιτρέπει στον χρήστη να απευθυνθεί φωνητικά στο tablet για να δώσει μία εντολή αναζήτησης ενός μουσικού κομματιού ή ενός βίντεο. Επιπλέον, μπορεί να εκτελέσει εντολές για πιο χρηστικά θέματα, όπως η αναζήτηση ανοικτών φαρμακείων, βενζινάδικων ή νοσοκομείων.

Σε αυτές τις περιπτώσεις εντοπίζει π.χ. το κοντινότερο ανοιχτό φαρμακείο στο οποίο μπορεί να τηλεφωνήσει για εσάς ή και να σας πλοηγήσει σε αυτό. Αντίστοιχα, στην περίπτωση των βενζινάδικων εντοπίζει το κοντινότερο, παρέχει πλοήγηση προς αυτό και σε ορισμένα από αυτά δίνει πληροφορίες και για την τιμή της βενζίνης. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την προσθήκη της εφαρμογής πλοήγησης Talk&Drive σε κάθε συσκευή tablet της MLS.

Όπως συμβαίνει με όλες τις αντίστοιχες λειτουργίες, μέσω φωνητικής εντολής, μπορεί να γίνει εκκίνηση οποιασδήποτε εγκατεστημένης εφαρμογής στην ταμπλέτα, όπως την κάμερα, τον φακό, το Bluetooth, την εφαρμογή για την πρόβλεψη του καιρού κλπ.

Παράλληλα, η προσωπική βοηθός MAIC μπορεί να λειτουργήσει και σαν προσωπική γραμματέας αφού ο χρήστης μπορεί να υπαγορεύει και αυτή να «γράφει» ένα e-mail ή ένα post στο Facebook. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η MLS έχει ήδη προχωρήσει στην ανάπτυξη της MAIC και στα αραβικά, ενώ η προσθήκη νέων γλωσσών βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons