Η Plexscape διπλασιάζει τις άδειες λογισμικού των πελατών της λόγω κορωνοϊού

by George Polyzos • On 13-04-2020 • AT 1:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η Plexscape ανακοινώνει ότι θα διπλασιάσει τις άδειες των πελατών της για τους επόμενους 3 μήνες χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Η κίνηση αυτή της εταιρείας έρχεται ως ανταπόκριση στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί διεθνώς λόγω της πανδημίας COVID-19. Η Plexscape είναι μια ελληνική εταιρεία που έχει κατακτήσει τις διεθνείς αγορές με το Plex.Earth, ένα λογισμικό για επιτάχυνση του σχεδιασμού κατασκευαστικών έργων υποδομής. Πλέον η εταιρεία διπλασιάζει τις άδειες των πελατών της για τους επόμενους 3 μήνες χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για τον τελικό χρήστη.

Η Plexscape εφάρμοσε άμεσα το μοντέλο της εξ’ αποστάσεως εργασίας, επιτυγχάνοντας παράλληλα την ομαλή λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα, με το σύνολο της υποδομής της να βασίζεται σε τεχνολογίες cloud. Δεδομένης της επιτακτικής ανάγκης για εξ’ αποστάσεως εργασία σε παγκόσμιο επίπεδο, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία  έχει ως στόχο να βοηθήσει το σύνολο των χρηστών του Plex.Earth σε 120 χώρες να εργαστούν με ασφάλεια και αποδοτικά στο σπίτι τους, εγκαθιστώντας το λογισμικό στους οικιακούς τους υπολογιστές και laptops, χωρίς καμία επιπλέον χρηματική επιβάρυνση.

Όλες οι εταιρείες που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Plexscape μπορούν με αυτόν τον τρόπο να συνεχίσουν να εκτελούν τις εργασίες τους με απομακρυσμένο τρόπο, όπως ακριβώς το επιτάσσει η συγκεκριμένη χρονική περίοδος της καραντίνας. Όλοι οι πελάτες του Plex.Earth μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Plexscape, στο email support@plexscape.com, για να γίνει άμεσα αναβάθμιση του λογαριασμού τους, με τις επιπρόσθετες δωρεάν άδειες χρήσης.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύσσωμος ο κόσμος των εταιρειών ανάπτυξης λογισμικού και Πληροφορικής έχει αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα αλληλεγγύης, καθώς και μία εργαλειοθήκη στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά κατά τη διάρκεια της περιόδου αναστολής του συνόλου της παραγωγικής δραστηριότητας σε όλες τις χώρες του κόσμου. Η πρωτοβουλία της Plexscape είναι μία κίνηση που μπορεί να βοηθήσει αρκετά μεγάλο κομμάτι επιχειρήσεων και επαγγελματιών που ασχολούνται με τις υποδομές και τον κατασκευαστικό κλάδο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons